Збірна Хорватії Йосипа Піварича вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу!

Збірна Хорватії Йосипа Піварича вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу!

У неділю, 1 липня, відбувся матч 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу 2018 року між збірними Хорватії, за яку виступає гравець київського «Динамо» Йосип Піварич, і Данії.

Рахунок у матчі був відкритий уже на першій хвилині зустрічі. Матіас Йоргенсен поцілив у ворота хорватів і вивів збірну Данії вперед у рахунку. Через три хвилини Маріо Манджукич зрівняв рахунок. До кінця матчу жодна з команд не змогла більше відзначитись у воротах суперника. Йосип Піварич вступив у гру на 81-й хвилині, замінивши Івана Стринича.

Оскільки рахунок на табло в основний час залишився нічийним 1:1, було додано два екстратайми. У дві п’ятнадцятихвилинки переможець матчу також не визначився. Наприкінці другого додаткового тайму збірна Хорватії могла вийти вперед, проте Лука Модрич не зміг реалізувати удар із одинадцятиметрової позначки.

Тож переможець поєдинку вирішився у післяматчевій серії пенальті. Крістіан Еріксен та Мілан Бадель не реалізували пенальті. Сімон К’єр відзначився у воротах Хорватії, на що відповів Андрей Крамарич голом у ворота Данії. Мікаель Крон-Делі та Лука Модрич також реалізували свої удари. Лассе Шене, Йосип Піварич і Ніколай Йоргенсен пробили невлучно. Залишився один удар у збірної Хорватії, який став вирішальним. Іван Ракитич реалізував його, тож здобув для своєї команди путівку до 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Фото - HNS

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер