Вітаємо Олександра Усика із завоюванням титулу абсолютного чемпіона світу!

Вітаємо Олександра Усика із завоюванням титулу абсолютного чемпіона світу!

12-раундовий бій завершився впевненою і беззаперечною перемогою Олександра за очками, що дозволило йому стати першим серед українських боксерів володарем Кубка Мухаммеда Алі – абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, якому, до того ж, вдалося об'єднати пояси за версіями всіх чотирьох основних боксерських організацій – WBC, WBO, IBF і WBА, а також пояс журналу The Ring. Усик – четвертий боксер у світовій історії, який завоював всі чотири чемпіонські пояси. Раніше це вдавалося лише Бернарду Хопкінсу, Теренсу Кроуфорду та Джермейну Тейлору.

Київські динамівці, як і вся Україна, переживали в цей вечір за нашого чемпіона. Вітаємо Олександра, який, до слова, неодноразово заявляв, що є вболівальником київського «Динамо», з історичною перемогою та видатним досягненням!

До речі, навіть у день такого важливого титульного поєдинку Олександр слідкував за подіями у матчі улюбленої футбольної команди. За свідченням нашого колеги, Максима Розенка, який працював на цьому поєдинку, Сашко, спускаючись по сходинках після прес-конференції, голосно заспівав «Динамо-Динамо!», святкуючи таким чином перемогу «біло-синіх» у Суперкубку України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер