U-21. 26-й тур. «Динамо» - «Ворскла». Прев’ю

U-21. 26-й тур. «Динамо» - «Ворскла». Прев’ю

Розпочнеться зустріч о 16:00.

«Динамо»: проблеми в атаці

В останніх матчах результати команди Валентина Белькевича не найкращі. У чотирьох останніх поєдинках динамівці набрали всього два очка із 12-ти можливих. Після поразок від «Дніпра» та «Металіста» наша команда зіграла унічию на виїзді з «Карпатами» та вдома з «Шахтарем». В обидва ці зустрічі завершилися з рахунком 0:0. З одного боку, тішить, що команда не пропускає, а з іншого – для перемог потрібні забиті м’ячі. У підсумку, напередодні поєдинку з полтавською «Ворсклою» молодіжна команда «Динамо» опинилася на восьмому місці у турнірній таблиці.

Відзначимо, що в останніх двох матчах добре діє захисна ланка, зокрема, пара центральних оборонців Павло Лук’янчук та Олександр Головко. Цікаво, що останній після дебюту у Львові, де він проявив себе з гарного боку, вийшов в основному складі і проти «Шахтаря». Взагалі, у зустрічі з гірниками уся команда зіграла досить надійно та впевнено при захисті свої воріт.

А ось гра в атаці залишає бажати кращого. Цей компонент намагаються покращити гравці основного складу, які долучаються до дублерів напередодні гри. Але це в них не завжди виходить. Крім того, існує невелика проблема у тому, що поруч із досвідченими футболістами молодь ніяковіє та більше підігрує їм, ніж грає сама. Адже саме ініціативності вимагає від своїх підопічних Валентин Белькевич.

Питання, хто саме буде відправлений на допомогу молодіжній команді з основного складу, поки що залишається без відповіді, адже часто вирішується безпосередньо перед початком гри. Враховуючи, що перша динамівська команда почала проводити матчі двічі на тиждень, напевне, їй знадобиться більше гравців, щоб мати можливість проводити певну ротацію складу. Та й після відставки Олега Блохіна Сергію Реброву доведеться вперше самому визначати футболістів, які попадуть в заявку на гру. Тому, хто опиниться серед дублерів спрогнозувати майже неможливо.

Напередодні матчу з «Ворсклою» Валентин Белькевич знову зможе розраховувати на центрального захисника Валерія Болденкова, який вже відбув дискваліфікацію. Натомість, на лаві штрафників опинився нападник Артем Бесєдін – попередження, яке футболіст отримав у минулому матчі з «Шахтарем», стало для нього четвертим у молодіжній першості. Цей факт ще більше ускладнює завдання нашої команди вразити ворота суперників.

«Ворскла»: стабільно під лідерами

Керує молодіжним складом полтавців 38-річний Геннадій Медведєв, який починав свою кар'єру гравця в «Динамо-3», але найкращі роки провів, виступаючи за «Ворсклу». У полтавському клубі він із 2001 року, а після завершення кар'єри з 2011 року почав працювати на тренерському терені.

Суперники динамівців їдуть до Києва із серйозними намірами. Вони випереджають нашу команду у турнірній таблиці, посідаючи п’яте місце, та мають у своєму активі на п’ять очок більше. «Ворскла» має статус однієї з найбільш безкомпромісних команд ліги – у цьому сезоні вона лише одного разу зіграла внічию, святкувавши 12 перемог та потерпівши 9 поразок. До речі, ця нічия припадає на минулий матч полтавчан проти донецього «Шахтаря», який закінчився результативно – з рахунком 2:2.

Підопічні Медведєва пропускали минулий тур через зняття зі змагань київського «Арсеналу», то ж мали більше часу на підготовку, провівши повноцінний тижневий цикл.

Крім того, у їхньому складі виступає найкращий бомбардир молодіжної першості Олег Бараннік, який у 22-х матчах забив 18 м’ячів та продовжує регулярно засмучувати воротарів суперників.

У складі полтавчан через дискваліфікацію матч пропустить гравець основного складу, захисник Олексій Курілов, який за дві жовті картки був вилучений на 73-й хвилині матчу проти донецького «Шахтаря». До речі матч перших команд через ту ж таки дискваліфікацію точно пропустить півзахисник Артем Громов, тому можна припустити його вихід на поле у молодіжній першості.

Остання зустріч

Чемпіонат молодіжних команд U-21. 11-й тур

28 вересня 2013, м. Полтава, стадіон «Лтава».

«Ворскла» - «Динамо» - 2:1 (1:1)

«Ворскла»: Ткаченко, Томенко, Процишин, Гарбар, Матвєєв (к), Кравченко (Яременко, 90), Рябушко, Шмиголь (Павлик, 53), Одарюк (Марусич, 69), Силюк, Баранник.

«Динамо»: Шевченко, Бурда, Болденков (Лук'янчук, 78), Нестеренко, Шевчук, Михайличенко (Мілютін, 46, Петров, 72), Чумак (Лазарович, 60), Полегенько (к), Мироненко, Кузик, Бесєдін.

Голи:Одарюк (37), Баранник (68) - Бесєдін (6, гольовий пас Кузик).

Попередженні: Процишин (43), Томенко (59), Марусич, 74).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер