Сергій РЕБРОВ: «Головне, що у хлопців було бажання, була агресія»

Сергій РЕБРОВ: «Головне, що у хлопців було бажання, була агресія»

- Нажаль, знову пропускаємо гол. Після пропущеного м’яча з такою командою, як «Чорноморець», грати важко. Адже ця команда не дарма пропустила всього 18 голів у цьому сезоні.

- Чи задоволені ви результатом матчу, враховуючи його сценарій і те, що «Динамо» поступалося по ходу зустрічі?

- Задоволений тим ,що хлопці вкотре проявили витримку. Хлопці терпіли, старались. Але грати після пропущеного м’яча завжди важко. У «Чорноморця» були моменти, оскільки вони діяли на контратаках, маючи у своєму складі кваліфікованих футболістів.

- У якийсь момент гравці перестали ладнати з емоціями. Чи вважаєте ви допустимою таку поведінку?

- Звісно, це неприйнятно. Але і арбітр має вести себе належним чином, спокійно провести бесіду з гравцями, а не провокувати, чекати, коли хтось зірветься, аби дати жовту картку. Вважаю, що арбітр теж винен. На мою думку, деякі його рішення були спірними.

- Тим не менш, було кілька моментів, коли арбітр сьогодні не дав червону картку, хоча й мав привід для цього, приміром, коли Окріашвілі отримав удар…

- Ви кажете одна червона... Але і «Чорноморець» міг залишитись у меншості, коли Матос збив Гусєва, зірвав контратаку, вже маючи жовту картку. Ми мали відігруватись, грали агресивно, намагаючись відібрати м’яч, атакувати. За такої гри могла бути червона картка, нічого страшного. Головне, що у хлопців було бажання, була агресія.

- Наприкінці ви грали з двома нападниками. Чи плануєте ви грати з двома форвардами у стартовому складі у майбутньому?

- Звісно, плануємо. З «Чорноморцем» вирішили зіграти з одним форвардом. Ідейє вийшов у другому таймі та підсилив гру.

- Ви щось сказали в перерві Макаренку, який кілька разів не встигав за Матосом у першому таймі?

- Сказав, і не лише в перерві, а і перед грою. Попереджали Євгена, що Матос – швидкісний футболіст, на якому основується багато атак «Чорноморця». До того ж, він часто використовує закидання за спини захисникам. У другому таймі він виправився. Але ми в першу чергу самі виходили атакувати, але трохи не впорались.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер