Розпочались трудові будні

Розпочались трудові будні

Відразу два тренування провели динамівці у другий день перебування на тренувальних зборах в Австрії. Носили вони переважно швидкісно-силовий характер – самий час закладати фундамент фізичної готовності на тривалий ігровий період, із середини липня по грудень.

Закрутили «карусель» Високі навантаження переносять стійко. Важко доводиться новачкам Махдуфі та Бушичу. Із перекладом ввказівок тренра обом допомагають співвітчизники Ель Каддурі та Саблич. Вони ж взяли шефство над Хішамом і Томіславом.

Аби не навантажувати гравців однорідними фізичними навантаженнями, тренерський штаб спільно з клубною науковою групою намагались «розбавити» традиційні вправи. В одній із них, прозваній гравцями «каруселлю», пропонувалось пройти дев'ять етапів, серед яких були два варіанти стрибків на лавку, стрибки у висоту, підкидання двокілограмового м'яча, вправи на прес, широкі кроки зі штангою, ривки на короткі дистанції тощо. У скрутні хвилини футболістам приходило на допомогу почуття гумору.

Половину тренування навколо поля кружляв солідний лімузин, який врешті-решт зупинився неподалік від роздягалень. Для підняття духу, тренери жартома пообіцяли, що кращі поїдуть до готелю з шиком… Тренувальне поле динамівці покидали втомленими, проте в хорошому настрої.

Терпіти і працювати Благо, у респектабельному «Інтеральпен» є всі умови для відновлення. Більшість гравців, повернувшись із тренування, вирушили до сауни чи басейну, а Діого Рінкон і Тарас Луценко заскочили до тренажерної зали. Футболісти-професіонали і самі чудово знають, над чим потрібно працювати у вільну хвилинку.

Про високі навантаження на тренуваннях влучно висловився Анатолій Дем'яненко: «Якщо гравці постійно бурчать та скаржаться під час занять, значить буде результат. Організм звикає до навантажень і безболісно цей процес проходити не може.» Віце-президент клубу та керівник динамівської делегації на зборах в Австрії Йожеф Сабо додав: «Лобановський казав, що після стартових навантажень по дві-три людини з поля потрібно виносити. Тоді команда закладе функціональну готовність».

Відомі суперники. Стали відомі суперники «Динамо» на зборах в Австрії. Як і передбачалось, команда проведе три матчі. Остаточні домовленості досягнуто з двома опонентами. 1 липня підопічні Дем'яненко зіграють із ФК «Тіроль».

Наступний матч назначений на 5 липня. Суперник уточнюється. І, нарешті, завершальний матч зборів нетривалого етапу підготовки запланований на 8 число. Супер6ником виступить грецький клуб ОФІ, сьома команда чемпіонату Греції в сезоні 2006/07.

У суботу ц розкладі динамівців два тренування. Україна відпочиває, а у «Динамо» підготовчі будні. Незабаром старт сезону.


www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер