Володимир Бражко: «Дуже хотів забити з центру поля, хоча не так собі уявляв цей гол»

Володимир Бражко: «Дуже хотів забити з центру поля, хоча не так собі уявляв цей гол»

Автор другого м’яча у ворота «Лівого Берега» Володимир Бражко поділився враженнями від матчу та свого голу з центру поля в ефірі УПЛ ТБ.

- Вітаємо з упевненою перемогою! Як вам сьогоднішня гра?

- Дякую. Насправді, кожна гра по-своєму складна. Сьогодні теж, за рахунку 1:0, поки я не забив другий, було нервово. Але добре, що перемогли, відчули впевненість перед грою з «Хоффенхаймом» після двох невдалих матчів. Через цю гру ми добре підготувалися до матчу з «Хоффенхаймом».

- Настрій після перемоги точно мав покращитись?

- Так, добре, що сьогодні перемогли. Ми дуже задоволені. Будемо набирати хід через ігри, бо у нас по суті немає днів для тренувань. Тренуємось через ігри.

- Ви забили чудовий м’яч з центру поля. Чи було бажання саме у такому стилі відзначитися?

- Так, дуже хотів забити, хоча не так собі уявляв гол з центру поля. Уявляв, що заб’ю після перехоплення у два дотики. Але вийшло, що забив в один дотик. І я дуже задоволений, що допоміг команді сьогодні перемогти.

- Ви бачили, що голкіпер вийшов далеко від воріт?

- Так, я побачив, що він віддав неточну передачу. Я вагався, віддавати на Буяльського чи бити самому. Після гри він мені сказав: «Добре, що ти не віддав. Я не хотів приймати цей м’яч».

- Тепер треба так відзначитись у грі з «Хоффенхаймом»?

- Звісно, дуже хочеться, але головне, щоб перемагала команда.

- Як триває підготовка? Чи думаєте ви про наступний матч УПЛ чи всі думки зараз про Лігу Європи?

- У нас зараз багато матчів і дуже щільний графік. Матч вже за три дні. Зараз вже забуваємо гру з «Лівим Берегом» і налаштовуємось на «Хоффенхайм». Після цього матчу вже будемо думати про матч з «Кривбасом». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер