Микита Бурда: «Ворскла» має лідерів у кожній лінії»

Микита Бурда: «Ворскла» має лідерів у кожній лінії»

- Під час відпустки ми скучили за футболом, одне за одним, за офіційними матчами. Добре попрацювали на зборах.. Приємно, що найтяжча робота вже позаду, а ігрова частина сезону – попереду. Очікування від футбольного року, що починається, найоптимістичніші: хочемо перемагати у кожній грі та завоювати трофеї наприкінці сезону, а саме, повернути чемпіонство та Кубок України до Києва.

- Чи добре, що «Динамо» розпочинає чемпіонат України домашнім матчем?

- Так, але шкода, що він пройде без глядачів. Хоч стадіон буде і домашнім, але грати без уболівальників – це зовсім не те. Ми очікуємо важкого поєдинку, прагнутимемо перемогти – іншого варіанту для нас не існує. Відзначу, що з полтавцями нам завжди непросто грати – у них хороша команда, сильні футболісти. Впевнений, що і вони серйозно готуватимуться та налаштовуватимуться на гру з нами.

- Чи слідккували за контрольними матчамита підготовкою «Ворскли» під час міжсезоння?

- Ні - у нас була своя робота, на якій ми були зосереджені. А вже ближче до матчу, звісно, детально розбиратимемо суперника, у тому числі, дивитимемомося і їхні контрольні матчі під час збору. Знаю багатьох хлопців із «Ворскли», але сказати, що з кимось тісно спілкуюся, не можу. У них у кожній лінії: захисті, півзахисті, нападі є свої лідери. Команда досить зіграна, і їхні бронзові медалі минулого чемпіонату – зайве тому підтвердження.

- Які особисті цілі ставите перед собою на сезон, що починається?

- Перш за все, - допомогти «Динамо» досягти командних завдань, які перед нами поставили тренерський штаб та керівництво клубу.. Звісно, хочеться  прогресувати, професійно рости, удосконалюватися та ставати сильнішим в усіх футбольних компонентах. Головне – щоб травми не завадили.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер