Контрольний матч. «Колос» - «Динамо» - 0:1 (звіт+фото)

Контрольний матч. «Колос» - «Динамо» - 0:1 (звіт+фото)

Зустріч відбулася на оновленому стадіоні «Колоса» з однойменною назвою, і стала першою на арені після її презентації. Як відомо, у новому сезоні «Колос» гратиме домашні матчі вже на цьому стадіоні.

Гра почалася у спокійному темпі. Кілька разів господарі поля загрожували воротам Дениса Бойка, однак перший по-справжньому небезпечний момент створили динамівці. На 18-й хвилині Микита Бурда закинув м'яч зі своєї половини поля на Франа Соля, вивівши його на ворота, проте той із гострого кута не переграв екс-динамівця Волинця, який парирував м'яч на кутовий. Через кілька хвилин уже Вербич загрожував воротам, однак його удар із гострого кута був неточним - м'яч просвистів над поперечиною.

Загалом обидві команди в перші хвилини зустрічі допускали багато браку, вистачало обрізок, якими суперники не поспішали користуватися. Момент був у Буяльського, проте удар Віталія виявився неточним. Небезпечно прострілював із лівого флангу Миколенко. Нарешті, наприкінці тайму ще один вихід сам на сам із Волинцем був у Соля, однак той знову не переграв воротаря.

На 35-й хвилині Мірчі Луческу довелося провести вимушену заміну, коли пошкодження отримав і не зміг продовжити гру Микита Бурда. Замість нього на поле вийшов Артем Шабанов.

У перерві у складі «Динамо» відбулося ще три заміни. І на перших же хвилинах тайму «біло-сині» створили класний момент біля воріт суперника. Гармаш запустив лівим флангом Вербича в прорив, той прострілив у центр, Буяльський продовжив на дальню стійку, однак Кравець ударом у дотик у ворота не влучив.

Але вже за хвилину «Динамо» відкрило рахунок. Цього разу удар Артема Кравця був влучним, а асистував йому Миколенко, який вивів Артема на ворота пасом урозріз.

У середині тайму гольова комбінація мала всі шанси повторитися. Цього разу Миколенко прострілював практично від лицьової лінії, але на удар Кравця і добивання Русина голкіпер зреагував.

Динамівці домінували на полі і створили ще чимало моментів біля воріт «Колоса», на що ковалівці відповіли нереалізованим моментом Ісаєнка на останніх хвилинах гри. У складі обох команд протягом другого тайму відбувся ряд замін. Мірча Луческу перевірив у справі бразильця Клейтона, який перебуває на перегляді в «Динамо». Свої перші матчі після повернення в «Динамо» провели Денис Гармаш і Артем Кравець. У грі також узяли участь і орендовані «Колосом» динамівці Микита Кравченко, Євген Смирний, Євген Ісаєнко, Владислав Кучерук.

Контрольний матч

«Колос» - «Динамо» - 0:1 (0:0)

05.09.2020. Ковалівка. Стадіон «Колос»

«Колос»: Волинець (Кучерук, 46), Новак (Максименко, 18, Морозко, 46), Петров, Гавриш (к), Ємець (Чорноморець, 73), Кравченко (Зозуля, 61), Задоя (Мілько, 61), Богданов (Оріховський, 46), Антюх (Ільїн, 73), Смирний (Костишин, 61), Селезньов (Ісаєнко, 73).

«Динамо»: Бойко (Нещерет, 61), Вантух, Бурда (Шабанов, 35), Попов (Алібеков, 61), Миколенко (Вівчаренко, 78), Шепелев, Буяльський (к) (Клейтон, 71), Андрієвський (Гармаш, 46), де Пена (Русин, 46), Вербич (Дуелунд, 68), Соль (Кравець, 46).

Гол: Кравець (49)

Попередження: Вівчаренко (83), Вантух (90)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер