ФК «Динамо» Київ став генеральним партнером УФМЛ (Української Футбольної Медіаліги)

ФК «Динамо» Київ став генеральним партнером УФМЛ (Української Футбольної Медіаліги)

Черговий тур УФМЛ відбудеться вже завтра, 9 жовтня на стадіоні ім. Баннікова у Києві. І заключним поєдинком у ньому стане матч зірок — незабутнє футбольне шоу!

На поле вийдуть гравці київського «Динамо» Олександр Караваєв, Олександр Андрієвський та Максим Дячук… а разом з ними відомі блогери, актори, співаки та спортсмени!

Жан Беленюк, Ігор Ласточкін, Антон Скуратов, Даня Повар, Боба Мессі, Іван Люлєнов. До них приєднаються улюбленці українського спортивного телебачення: Ігор Циганик, Володимир Кобельков та Володимир Звєров.

І найголовніше, що цього дня легенди українського футболу Артем Мілевський, Євген Селезньов та Артем Кравець знову повернуться на поле, щоб ще раз підкорити серця вболівальників!

Цей матч – справжня подорож у світ видовища, де на полі перетинаються спортивні зірки та ікони шоу-бізнесу. І всі вони мають одну спільну мету — зібрати кошти на ЗСУ.

Готові до цього? Тоді залишайте все, що планували, і вирушайте підтримати своїх фаворитів, або долучайтесь до онлайн-трансляцій. Ви точно не захочете пропустити таку подію!

Матчі 4-го туру Медіаліги можна буде подивитись на YouTube-каналі «Динамо», а також «FootballHub», «Кутовий», «ВДинамо» та Хsport.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер