Ігор НАГОРНИЙ: «У грі з «Металургом» нас підвела реалізація»

Ігор НАГОРНИЙ: «У грі з «Металургом» нас підвела реалізація»

- Враження від гри залишилися не дуже хороші, адже ми програли. Було багато моментів і можливостей виграти, але, як бачите, результат не на нашу користь. Гол пропустили, напевно, через власну помилку - не побігли до кінця за гравцем, він прострілив, і нам забили. Вже вкотре розплачуємося за власні помилки.

Валентин Миколайович запитав, чому я не побіг за гравцем, а я просто його не бачив, він вискочив з-за спини. У таких моментах зазвичай за ним повинен бігти півзахисник, але вийшло, начебто я не дограв до кінця. Вийшла неузгодженість. Він сам дістався до воріт, і мав перед собою багато варіантів віддати пас, що, власне, і зробив, причому досить добре, оскільки це призвело до забитого м'яча.

Звичайно, прикро програвати такі матчі, коли у нас було багато моментів, хороших прострілів із ​​флангів, але не виходило зачепитися за м'яч у штрафному майданчику і як слід вдарити по воротах. У нас завжди установка багато атакувати через фланги. Потрібно намагатися нападникам завершувати велику кількість флангових подач націленими ударами головою, замикати простріли. Я намагався робити, що міг: пару разів подав із флангу, у другому таймі пробив по воротах, але воротар якраз стояв у кутку, і йому було нескладно відбити м'яч, що він і зробив. А Орест Кузик, який опинився на добиванні, хоч і добре пробив, але влучив точно в руки голкіперу.

У цій грі нас підвела реалізація - ми не дуже добре замикали флангові передачі і били по воротах. Ударів багато, а результату немає. Після поєдинку тренер залишився задоволений самовіддачею, але не результатом.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер