»Генк» - «Сараєво». Шансів більше у боснійців

»Генк» - «Сараєво». Шансів більше у боснійців

Узагалі-то, фаворитом пари спочатку вважався бельгійський клуб. Усе-таки друга команда не останньої в футбольному плані країни, із міцним складом проти маловідомого клубу Європи.

Але в першому матчі боснійці здійснили справжню сенсацію та розбили бельгійців на їхньому полі. До перерви команди обмінялись голами, а наприкінці зустрічі Муаремович після пасу Турковича приніс своїй команді історичну перемогу.

Удома, за підтримки своїх неймовірних фанатів, «Сараєво» буде міцним горішком для бельгійців. Утім, списувати з рахунку «Генк» не слід.

У віце-чемпіона Бельгії є кому грати. Із відомих виконавців можна виокремити колишнього захисника молодіжної збірної Хорватії Томіслава Микулича, гравця збірної Бельгії, екс-хавбека «Аяксу» Тома Сотерса, Ігоря Лоло, що свого часу виступав у донецькому «Металурзі», Івана Башняка, який був на перегляді в «Динамо» Іван Башняк (на фото в формі нашого клубу)…

Також кольори «Генку» захищає півзахисник молодіжної збірної України Олександр Яковенко.

У «Сараєво» виступають, переважно, маловідомі за європейськими мірками виконавці. Виділяються хіба що Владан Груйич, який у свої 26 років устиг пограти в за сербську «Црвену Звєзду», німецький «Кельн», російську «Аланію» та болгарський «Літекс».
Цікава персона голкіпера Мухамеда Алайма. Він кандидат до збірної Боснії, але відомий також своєю активною політичною діяльністю, а саме є активістом місцевої демократичної партії. Вважається кращим голкіпером боснійського чемпіонату.


2-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Перший матч

Генк - Сараєво 1:2
Голи: Корнеліс 23 - Рашчич 15, Муаремович 86

Генк: Бейллі, Корнеліс, Харун, Матуку (Любоєвич, 74), Микулич, Сотерс, Кайле, Вранкен, Афонсо Да Сілва (Даман, 64), Тот

Сараєво: Алайм, Мілош Бабич, Башич, Букан (Туркович, 68), Груйіч, Хаджич (Джакмич, 73), Максимович, Мілошевич, Муаремович, Рашчич (Месич, 77), Шараба

Попередження: Харун, Бошняк, Кайле, Микулич - Рашчич, Хаджич, Максимович, Алайм


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер