Чемпіонат U-21. ФК «Львів» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. ФК «Львів» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

У місті Лева динамівцям завжди важко даються поєдинки (згадати, бодай, поразку в передостанньому турі минулого сезону), але характером виділяються переважно футболісти іншого місцевого клубу – «Карпат». Але й гравці ФК «Львів» продемонстрували, що можуть грати у футбол на пристойному рівні.

Динамівці заволоділи ініціативою від перших хвилин, однак діям гравців не вистачало вогника та натхнення. Як наслідок, на 29-й хвилині «біло-сині» пропустили у свої ворота – після навісу з лівого флангу Кисленко головою з близької відстані спрямував м’яча у ворота.

У перерві тренерському штабу «Динамо» довелося докласти зусиль, аби достукатися до хлопців, і це знайшло своє відображення на табло. Незважаючи на те, що динамівцям відверто не щастило протягом гри (чого варті лише неточні удари із забійних позицій у виконанні Русина, Смирного чи Калитвинцева), вони все ж зрівняли рахунок на 58-й хвилині, коли Алібеков реалізував пенальті.

Переможний же м’яч записав до свого активу Владислав Калитвинцев, який відновився після травми та готовий доводити своє право на місце в основному складі першої команди, – півзахисник замкнув головою навіс Вантуха з правого флангу.

У підсумку, важка виїзна перемога та стовідсотковий показник після двох турів.

Чемпіонат U-21, 2-й тур

27.07.2018. м. Львів, стадіон СКІФ, 400 глядачів

ФК «Львів» – «Динамо» – 1:2 (1:0)

ФК «Львів»: Сарнавський, Савошко, Харіпов, Білий, Тягло, Павлюх, Теплий (Пентелейчук, 86), Вичіжанін, Іваночко (Микитин, 75), Кисленко, Міщук (Ременяк, 84).

«Динамо»: Рудько, Сідклей (Ярош, 61), Романчук, Малишкін, Смирний (Шпирка, 46), Алібеков, Калитвинцев, Петрусенко (Білошевський, 75), Вантух, Русин (Алєксєєв, 46), Ісаєнко (Копитов, 61).

Голи: Кисленко (29) – Алібеков (58, пен.), Калитвинцев (75).

Попереджені: Савошко (66), Харіпов (68) – Романчук (64), Білошевський (81).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер