ДЮФЛУ 2-й тур. U14 «Динамо» - «УФК-Метал» (Харків) - 3:1

ДЮФЛУ 2-й тур. U14 «Динамо» - «УФК-Метал» (Харків) - 3:1

У другому турі підопічні Сергія Беженара і Євгена Лозинського вдома приймали харківський «УФК-Метал». Гра відбулася на одному з полів заміської бази динамівців у Кончі-Заспі. Відзначимо, що матчі цієї вікової категорії тривають два тайми по 35 хвилин.

Кияни впевнено перемогли з рахунком 3:1, забиті м'ячі за «біло-синіх» записали на свій рахунок Редушко, Коваль і Михайленко.

Динамівці з перших хвилин атакували суперника і втілили свою перевагу в забитий м'яч на 25-й хвилині зустрічі. «Біло-сині» розігнали атаку лівим флангом і Редушко з дальньої дистанції переправив м'яч в сітку воріт. На 53-й хвилині поєдинку «УФК-Метал» відповів киянам забитим голом - Карпізін вийшов один на один з Сьомкою і переграв динамівського голкіпера.

У другому таймі кияни довели рахунок до великого. Спочатку на 61-й хвилині Коваль зіграв на добиванні, а потім Михайленко на 66-й хвилині в такому ж стилі вразив ворота суперника. На табло - 3:1.

- Вийшла непогана гра з обох сторін. Перший тайм трохи не вдався в плані пресингу, не вдавалося розкривати оборону суперника, - зазначив після гри наставник динамівців Євген Лозинський. - У другому таймі внесли корективи і в цьому плані почали краще накривати суперника на їх половині поля. У першому таймі було ще два-три 100% моменти, які повинні були реалізовувати, щоб гра заспокоїлася і йшла далі.

У другому таймі пропустили м'яч, «УФК-Метал» зрівняли рахунок. Але ми зробили заміни і в кінцівці гри, можна сказати, дотиснули суперника. Два голи забили на добиванні - один зі штрафного і в моменті з другим м'ячем наші хлопці також були першими. По грі - заслужено здобули перемогу.

ДЮФЛУ U14, 2-й тур

«Динамо» - «УФК-Метал» - 3:1 (1:0)

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко (5.Варивода, 72), 21. Дорошенко, 2. Рибак (17.Коваль, 39), 4. Дехтяр, 6. Човгаленко (15.Черчукан, 69), 10 . Драган (22.Макаров, 69), 9. Гайдук (16.Сливчук, 50), 7. Ільченко, 19. Нгаха (18.Озимай, 56), 11. Редушко (20.Бурлаков, 69)

Голи: Редушко (25), Коваль (61), Михайленко (66) - Карпізін (53) 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер