Динамівці дякують вболівальникам

Динамівці дякують вболівальникам

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Передовсім дозвольте привітати вас із завершенням футбольного сезону-2006-2007 та з наближенням сезону нового й від імені всіх динамівців висловити вам щиру подяку за вашу безмежну любов і відданість команді!

Адже далеко не в останню чергу саме ваша палка підтримка допомогла нашим хлопцям в більшості матчів продемонструвати зразки видовищної гри й завоювати всі трофеї українського футболу – золоті медалі чемпіонів, Кубок та Суперкубок України. Великий уклін вам, друзі, за це від гравців, тренерів і керівників київського “Динамо”!

Надзвичайно важким і неоднозначним виявився для нас минулий сезон. Адже на тлі перемог на внутрішній арені душевним болем відгукуються наші спогади про невдачі команди в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Проте будь-яка поразка – то є урок. Гіркий, але досвід. І як свідчить істина, лише проаналізувавши невдачі та зробивши з них належні висновки, можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги. Адже загальновідомо: хто не дивиться вперед, той неодмінно опиняється позаду.

Тим більше, що посипати голови попелом у нас просто немає часу. Треба готуватися до нових випробувань. Бо омріяна багатьма клубами континенту й мільйонами вболівальників Ліга чемпіонів давно вже стала бажаною й органічною складовою життя київського “Динамо”.

Тому ми, київські динамівці, сповнені рішучості при вашій підтримці подбати про те, щоб справжніх футбольних свят у новому сезоні у нас з вами було якомога більше. І ці свята можемо створити разом, об”єднавшись в єдиному вболівальницькому пориві й змусивши мільйони наших, динамівських, сердець знову битися в унісон.

До зустрічі на стадіоні в новому сезоні, наші вірні друзі!

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс
Головний тренер Анатолій Дем”яненко
Капітан команди Сергій Ребров

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер