Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Звіт про матч

У суботу, 21 липня, відбувся перший матч чемпіонату U-21 сезону 2018/19, в якому київське «Динамо» зустрілось із полтавською «Ворсклою». Гра пройшла на навчально-тренувальній базі у Чапаївці.

Відкрив рахунок у матчі на 28-й хвилині Євгеній Ісаєнко. Роман Вантух віддав чудову передачу з лівого флангу – і Євгеній головою поцілив у сітку воріт «Ворскли» та зробив рахунок 1:0 на користь киян.

На 80-й хвилині «Динамо» подвоїло перевагу, голом відзначився Юрій Шпирка. Але і у цьому моменті чимало зусиль доклав Євгеній Ісаєнко. Він пробіг із м’ячем і завдав удару по воротах, після чого «шкіряний» від стійки потрапив до Юрія Шпирки – і той не втратив можливості влучити у порожні ворота полтавської команди, точно пробивши з лінії воротарського майданчика. Таким чином рахунок став 2:0 на користь «біло-синіх».

Багато ударів, зокрема у площину воріт, протягом усього поєдинку завдавав Владислав Алексєєв, але вразити сітку воріт суперника йому не вдавалося. На третій доданій хвилині до основного часу матчу йому вдалося це зробити, але і тут не пощастило – арбітр не зарахував гол через офсайд.

Більше моментів команди не реалізували, тож поєдинок завершився перемогою київського «Динамо» із рахунком 2:0.

Чемпіонат U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Ворскла» – 2:0 (1:0)

21.07.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Маханьков, Сідклей, Романчук (Чуєв, 67), Малишкін, Алібеков, Алексєєв, Ісаєнко, Петрусенко, Вантух, Білошевський (Копитов, 71), Шпирка (Янаков, 81).

«Ворскла» (Полтава): Каневцев, Куценко, Мазур, Тарадура, Мельничук, Черткоєв (Биков, 61), Краснопольський (Мамро, 70), Челядін, Саків (Мосійчук, 85), Лига (Білий, 56), Шаповал (Галата, 74).

Голи: Ісаєнко (28), Шпирка (80).

Попередження: Білошевський (47) – Куценко (54).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер