Чемпіонат U21. 2-й тур. «Динамо» - «Десна». Анонс матчу

Чемпіонат U21. 2-й тур. «Динамо» - «Десна». Анонс матчу

Поєдинок пройде на полі НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі, початок о 13:00.

«Динамо» U21 (Київ)

Молодіжна команда «Динамо» вийшла з відпустки 20-го липня. Підготовку до сезону наша команда провела на тренувальній базі в Кончі-Заспі. За цей час підопічні Юрія Мороза зіграли чотири контрольні поєдинки: в одному святкували перемогу (над молодіжною командою «Колоса» з Ковалівки з рахунком 3:0), ще один зіграли внічию (з чернігівською «Десною» 2:2)  і у двох поступилися («Вересу» (Рівне) з мінімальним рахунком 0:1 та «Чайці» з Петропавлівської Борщагівки 0:2). Голи в матчах на рахунку Надольського (дубль), Ісаєнка (дубль) та Беніто.

Новий сезон динамівці розпочали із перемоги з великим рахунком 9:0 над дублем донецького «Олімпіка». А героєм матчу став Ісаєнко, який п’ять (!) разів вразив ворота суперника. Спочатку Євген отримав передачу з флангу і головою спрямував м'яч у сітку воріт - 0:1. Незабаром Кузик навісив з лівого флангу, а Євген, за аналогією з першим голом, замкнув передачу головою. У другому таймі Євген прорвався до штрафного майданчика, завдав удар, і м'яч рикошетом від спини воротаря донецької команди залетів у ворота. Згодом динамівець вдало зіграв на добиванні після удару Скорка. На 78-й хвилині активний Євген знову заявив про себе, уп’яте вразивши ворота суперника - на постріл динамівця не встигли зреагувати ні захисники, ні воротар «Олімпіка». Ще два м’ячі записав на свій рахунок Волошин, який спочатку потужним ударом влучив у ворота «Олімпіка», а згодом  замкнув точну передачу зі штрафної зони. Решта два м’ячі на рахунку Бражка та Михайленка.

«Десна» U21 (Чернігів)

Нинішній сезон для молодіжної команди «Десни» третій в історії у чемпіонаті U21. До сезону чернігівці почали готуватися, щойно дозволили карантинні обмеження, щоправда, лише місцеві футболісти. Хлопці ж з інших міст зібралися лише напередодні матчу першого туру. Тож розраховувати на них не доводилося, крім того, у декого були травми, тож до сезону майбутній суперник «Динамо» підійшов із кадровими втратами.

Тому не дивно, що свої виступи у новому сезоні підопічні Олександра Дацюка розпочали не надто вдало, поступившись у першому турі вдома луганській «Зорі» із рахунком 0:3. У першому таймі Скидан пробив з лінії штрафного майданчика, і після рикошету м’яч залетів у ворота. У другому таймі Лєгостаєв, перебуваючи у штрафному майданчику, пробив з гострого кута, м’яч від стійки відскочив у поле, а першим на добиванні опинився Зоренко. Остаточний рахунок незадовго до фінального свистка встановив Скидан, завершивши влучним ударом свій прохід до воріт та оформивши дубль.

Обличчям до обличчя

«Десна» - проводить лише свій третій сезон у Прем’єр-лізі, тому молодіжні склади цих команд зустрічалися усього чотири рази. У вересні минулого року кияни вдома святкували впевнену перемогу з рахунком 7:0, а в перший день березня в гостях перемогли з іще більш розгромним результатом – 8:0. У матчі першого кола минулого сезону динамівці вдома перемогли 2:1, а у грудні на виїзді здобули перемогу із рахунком 3:0.

Офіційні особи матчу

Арбітр – Юрій Іванов (Макіївка)
Асистенти арбітра – Володимир Висоцький (Запоріжжя), Олександра Ардашева (Київ)
4-й арбітр – Володимир Новохатній (Київ)
Суддівський спостерігач – Леонід Ярмолинський (Київська обл.)

Арбітр VAR  - Віктор Копієвський (Кропивницький)

Асистент арбітра VAR – Віктор Матяш (Донецьк)

Спостерігач арбітражу VAR – Віктор Швецов (Одеса)

Останній матч один проти одного

Сезон 2019/2020. Чемпіонат U21. 18 тур

 «Десна» (U21) - «Динамо» (U21) -  0:3 (0:2)

14.12.2019. с.Віта-Литовська. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Десна»: Татаренко, Самойленко, Галстян, Руденко, Слотюк, Давиденко, Сердюк, Мочуляк, Белич, Демяненко, Шевцов.

«Динамо»: Кучерук, Скорко (Кравченко, 84), Сирота, Забарний, Вівчаренко (Кузик, 86), Білошевський (Романчук, 86), Надольський (Кулаковський, 83), Янаков (Шулянський, 75), Мащенко, Ісаєнко, Сухоручко.

Голи: Сирота (23), Вівчаренко (28), Надольський (83).

Попереджені: Демяненко (7), Самойленко (21), Давиденко (23), Сердюк (61) – Мащенко (25), Сухоручко (50).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер