Чемпіонат U-21. 2 тур. ФК «Львів» - «Динамо». Анонс матчу

Чемпіонат U-21. 2 тур. ФК «Львів» - «Динамо». Анонс матчу

Поєдинок пройде у Львові на полі стадіону «Скіф» та розпочнеться о 17:00.

ФК «Львів» U-21 (Львів)

До сезону новачок молодіжної першості готувався в рамках навчально-тренувального збору, що проходив у Брюховичах. Наставник команди Роман Гданський розповів, що збір «Львова» був загально-підготовчим, в умовах доволі серйозних навантажень. Він проходив у хороших умовах та вийшов продуктивним. Команда зробила все, що планувала, за винятком одного спарингу, який мав відбутися 14-го липня. До цього «городяни» зіграли контрольний матч із «Калушем», а 10-го липня провели товариську гру з «Карпатами». Забити бодай один м’яч у ворота один одного команди так і не спромоглися, тож зустріч завершилася внічию 0:0.

Новий сезон суперник киян розпочав із виїзного поєдинку проти команди «Арсенал-Київ». Гра проходила у смт. Щасливе за рясного дощу й також завершилася нульовою нічиєю.

«Динамо» U-21 (Київ)

Молодіжна команда «Динамо» вийшла з відпустки 18 червня. Лави динамівців поповнили троє новачків: захисник Олександр Романчук та півзахисник Юрій Шпирка, які раніше виступали за ФК «Львів», а також півзахисник Дмитро Копитов із кам’янської «Сталі».

Підготовку до сезону наша команда провела на тренувальній базі в Кончі-Заспі. За цей час наша команда зіграла три контрольні поєдинки: у двох святкувала перемогу, й у одному зазнала мінімальної поразки.

30-го червня «Динамо» U-21 провело товариський матч проти київської команди «Оболонь-Бровар». Завдяки голам Романа Вантуха та Артура Ващишина динамівці святкували перемогу з рахунком 2:0. Як відзначив старший тренер, у команди краще вийшов перший тайм, але загалом гра була вдалою й за ігровою дисципліною, й за виконанням вимог тренерського штабу.

За тиждень молодіжна команда «Динамо» переграла новачка Прем’єр-ліги «Арсенал-Київ» - 2:1. Перемогу «біло-синім» приніс дубль нападника Владислава Алєксєєва. Обидва свої м’ячі динамівець забив у другому таймі, спочатку відзначившись з пенальті, а незабаром скориставшись довгою передачею партнера та реалізувавши вихід віч-на-віч із воротарем. «Арсенал-Київ» спромігся відквитати один м’яч на останній хвилині основного часу.

А ще за сім днів «Динамо» U-21 зустрілося з командою «Черкащина-Академія». Динамівці вже до середини першого тайму поступалися у два м’ячі. Свій третій м’яч гості забили на 52-й хвилині, а незабаром ворота суперника «розпечатав» новачок нашої команди Олександр Романчук. На 67-й хвилині «біло-сині» скоротили відставання в рахунку, але на більше підопічних Юрія Мороза в підсумку не вистачило.

Новий сезон наша команда розпочала із домашньої перемоги над полтавською «Ворсклою» з рахунком 2:0. Спочатку Вантух віддав чудову передачу з лівого флангу – й Ісаєнко головою поцілив у сітку воріт «Ворскли». А наприкінці зустрічі той же Ісаєнко пробіг із м’ячем та завдав удару по воротах, після чого той від стійки відскочив до новачка нашої команди Шпирки – й Юрій не втратив можливості влучити в порожні ворота.

Обличчям до обличчя

ФК «Львів» - новачок Прем’єр-ліги, але молодіжний склад цієї команди минулого сезону виступав під назвою «Верес» (Рівне). Тоді вдома динамівці перемогли з розгромним рахунком 9:0 (голами відзначилися Смирний двічі, Кравець, Шапаренко, Лєднєв тричі, Русин двічі), а на виїзді зіграли внічию 1:1 (авторами забитих м’ячів стали Бердей у львів’ян та Вантух у киян).

А безпосередньо із суперником під назвою ФК «Львів» динамівці останнього разу зустрічалися десять років тому – у сезоні 2008/2009. Тоді вдома «Динамо» перемогло 7:0 (забитими м’ячами відзначилися Хачеріді, Гусєв двічі, Теміле, Сахневич, Макаренко та Білала), а на виїзді у Львові гра завершилася внічию 1:1 (голом у складі ФК «Львів» відзначився Чепурненко, а у складі «Динамо» - Білала).

Офіційні особи матчу

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ)

Асистенти арбітра – Олег Найко (Чернівці), Михайло Маланчук (Чернівецька область)

Четвертий арбітр – Софія Причина (Львівська область)

Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер