28-й тур чемпіонату України для орендованих динамівців

28-й тур чемпіонату України для орендованих динамівців

Раніше за всіх зіграв Айїла Юссуф. Нігерієць, як ми вже писали, разом із «Металістом» в Одесі протистояв місцевому «Чорноморцю», з яким «Динамо» грати вже найближчої середи. Поєдинок завершився з рахунком 1:1, а гол у складі харків'ян забив саме Юссуф.

Шість м'ячів побачили вболівальники в Ужгороді на стадіоні «Авангард» (1,800 глядачів). І всі шість м'ячів забила «Говерла», яка в неділю, 4 травня, приймала луцьку «Волинь». У складі господарів поля зі стартових хвилин вийшли Сергій Люлька (22 матчі) та Віталій Буяльський (19 матчів, 3 голи) й відіграли без замін. Перший надійно діяв в обороні, а другий продуктивно працював в атаці, відзначившись результативним пасом на Максима Шацьких, а також жовтою карткою.

А ось хто зазнав справжнього фіаско не просто в матчі, а, схоже, й у сезоні, так це «Дніпро» разом із Денисом Бойком (26 матчів). Несподіваний розгром «біло-блакитних» у Дніпропетровську від «Карпат» (1:4), скоріше за все, поставив хрест на чемпіонських амбіціях Хуанде Рамоса та його команди, адже лише за два тури до завершення відставання від «Шахтаря» становить уже шість пунктів.

Всі поєдинки 29-го туру пройдуть в один день  11 травня. «Говерла» прийме «Чорноморець», «Металіст» вирушить у гості до «Карпат», а «Дніпро» в Полтаві зіграє проти «Ворскли».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер