18 липня – презентація нової ігрової форми New Balance на НСК «Олімпійський»!

18 липня – презентація нової ігрової форми New Balance на НСК «Олімпійський»!

Угода про співпрацю розрахована на три сезони – 2018/2019, 2019/2020 та 2020/2021 рр.

18 липня 2018 року відбудеться презентація нової ігрової форми, в якій київське «Динамо» буде виступати у всіх турнірах у сезоні 2018/2019.

- для вболівальників ворота арени відкриються о 18:00 (вхід через Західні ворота №4), з цього часу розпочнеться розважальна програма з розіграшами призів. На території олімпійського дворику НСК «Олімпійський» працюватимуть точки продажу напоїв та снеків.

- після офіційної частини розпочнеться відкрите для всіх тренування. Для розміщення вболівальників передбачені центральні сектори бізнес-сегменту.

- кожен, хто відвідає захід, матиме змогу першим придбати нову форму ФК «Динамо» (Київ). Після завершення відкритого тренування запланована автограф-сесія з гравцями першої команди.

До уваги журналістів! Свої заявки на акредитацію надсилайте на e-mail: bbuliga@ukr.net до 10:00 17 липня. Вхід для представників ЗМІ буде здійснюватися через Західні ворота №5.

Також нове екіпірування сезону 2018/2019 уболівальники «біло-синіх» зможуть придбати в офіційних інтернет-магазинах shop-fcdk.com та newbalance.ua, а також у фірмових магазинах ФК «Динамо» Київ.

Перший матч у формі New Balance «Динамо» проведе вже 21 липня в Одесі, де зіграє за престижний трофей – Суперкубок України.

Детальніше про співпрацю ФК «Динамо» (Київ) та New Balance можете ознайомитися тут.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер