Юрій МОРОЗ: «Гра в захисті не витримує жодної критики - це жах»

Юрій МОРОЗ: «Гра в захисті не витримує жодної критики - це жах»

- Те, що сьогодні відбувалося на полі, викликає занепокоєння. Деякі гравці вже вирішили, що вони щось із себе представляють. Це дуже велика помилка. Особливо гра в обороні сьогодні - це просто жах. У мене навіть немає слів. Так, можливо, був хороший суперник, може, ще щось... Можна знайти будь-які відмазки. Але, повторюся, гра в захисті не витримує жодної критики.

- Була відсутня взаємодія між центральними захисниками?

- Проблема не лише в центрі оборони. Потрібно дивитися в комплексі. Є питання і до центральних хавбеків, і до крайніх півзахисників. Сьогодні можна виділити хіба що тільки Самбрано, який зіграв на тому рівні, який вимагається. У кожній грі ми пропускаємо по 2-3 м'ячі. У кожній! Начебто і воротаря немає в чому звинуватити. Але сьогодні в моменті з першим пропущеним нами м'ячем Дєда обіграв півкоманди і забив у порожні ворота. Такого не повинно бути у футболістів «Динамо». Може, сьогодні мене захлиснули емоції, але вкотре скажу, що гравцям потрібно переглянути своє ставлення. Це частина їхньої роботи і життя. Вони повинні усвідомлювати, де знаходяться.

- Які позитивні моменти ви б виділили? Чи вразила гра Янакова в першому таймі?

- Денис зробив свою справу, забив два м'ячі. Сьогодні радує результат. Але якість гри потворна, погані дії в обороні. Потрібно над цим працювати і виправляти. Є проблеми, які потрібно поступово вирішувати. Але футболістам необхідно теж переосмислити певні речі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер