Юрій Максимов: «Ведемо боротьбу за виживання, тому для нас кожне очко - на вагу золота»

Юрій Максимов: «Ведемо боротьбу за виживання, тому для нас кожне очко - на вагу золота»

- Приємно за наших футболістів. Вони вийшли на матч і намагалися грати, не поступитися в боротьбі. Звичайно, у психологічному плані прикро пропускати на останній хвилині. Якби ми програвали в першому таймі і так би і закінчили, то я б не так засмутився. Але ми могли вирвати нічию. Ведемо боротьбу за виживання, тому для нас кожне очко - на вагу золота. Футболістам я вдячний. Було видно, що вони старалися, єдине - десь поступалися супернику в майстерності.

- Чи виправдали ваші сподівання новачки команди, які прийшли взимку?

- Ми брали футболістів на ті позиції, які вимагали посилення. Розраховуємо на них. Звичайно, хотілося б узяти ще когось, але цього не дозволяє фінансова ситуація. Хотіли прибрати шість чоловік, чотири пішли, двоє залишилися, тому що не можуть знайти новий клуб. Щоб когось запросити, потрібно звільнити заявочний лист. А ті гравці, яких ми запросили, гадаю, допоможуть команді.

 - Як ви можете оцінити стан газону стадіону «Динамо»?

- Ми приїхали з корабля на бал. У нас був місяць зборів у Туреччині. Поля там кращі, ніж у Полтаві. Гріх скаржитися на поле динамівського стадіону. До цього, як я чув, поле було трохи в'язким, а сьогодні підсохнуло. Ми грали у футбол. Що могли, те показали по-максимуму. Повторюся, десь поступалися в майстерності та в психологічному плані. Вилізти з ями - завжди важче, ніж перебувати в середині турнірної таблиці. Футболістами я сьогодні задоволений. Ми втратили очко, але в наступній грі можемо його заробити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер