Володимир ШЕПЕЛЕВ: «Головне – зіграти у свій футбол»

Володимир ШЕПЕЛЕВ: «Головне – зіграти у свій футбол»

- В принципі, ми готуємося до всіх ігор у звичайному режимі. Тренерський штаб ставить нам завдання на тренування, і ми їх виконуємо. Нічого нового, діємо за планом. Зазвичай за день-два до гри у нас тактичне заняття. Тоді вже готуємося вже під конкретного суперника.

З «Карпатами» тренери сказали грати жорсткіше, не поступатися в якихось моментах, тому що знаємо, що суперники теж будуть грати жорстко. «Карпати» грають у свій, притаманний тільки їм футбол, а нам головне зіграти у свій футбол, у який ми вміємо грати, а не підлаштовуватися під гру суперника.

Після «Аякса» у тих гравців, хто брав участь у матчі, був один день відновлення, у інших – звичайне тренування. Відновилися, але все одно буде складно – після такої гри емоції будуть вже не ті. Але потрібно грати у свій футбол і перемагати. У нас попереду дуже складний календар, тому потрібно грати на перемогу.

Особисто мені більше до душі частіше грати, ніж цілий тиждень тренуватися. Коли постійно матчі, ти швидше ростеш, набираєшся досвіду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА МАТЧ ОНЛАЙН

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер