Володимир Мунтян приймає вітання

Володимир Мунтян приймає вітання

Незважаючи на робочі клопоти та не найкращий настрій після вчорашнього футбольного матчу, Ігор Михайлович насамперед привітав легенду клубу, блискучого футболіста та успішного тренера, а зараз керівника динамівського ветеранського руху Володимира Мунтяна з 70-річчям!

«Щастя, удачі, благополуччя й, звичайно, міцного здоров'я! – по-дружньому міцно обійняв Ігор Михайлович ювіляра. – Володимир Мунтян – це все для київського «Динамо». Упевнений, якби вчора в матчі «Динамо» – «Наполі» був у складі нашої команди Мунтян у свої найкращі спортивні роки, гра би принесла вболівальникам набагато більше радості й був би, можливо, інший результат. Шкода, команда вчора не зробила йому подарунок. Але найголовніше, що Володимир Федорович у строю, в розквіті сил, чудово виглядає й так само, як і я, засмучується через кожну невдачу команди та радіє перемогам разом із нею. У такому віці працює на благо клубу, часом приходячи на робоче місце раніше й залишаючи його пізніше за багатьох його молодших колег.

«Велика подяка за теплі слова, я дійсно зворушений, – сказав у відповідь Володимир Мунтян, приймаючи з рук президента клубу величезний букет. – Я двічі приходив до київського «Динамо». Перший раз у 1963 році, коли справдилася моя мрія й був зарахований до клубу. І другий раз це сталося відносно нещодавно, коли Ігор Михайлович запросив мене на тренерську роботу з молоддю. Це було два моїх «дні народження», адже все моє життя так чи інакше пов'язане з «Динамо».

«Володимир Федорович усією душею відданий «Динамо», – продовжив Ігор Суркіс. – У нашому футболі є люди, які багато років грали в «Динамо», а тепер вони проти свого клубу. Знаєте, сорочки перелицювали й б'ють себе в груди. Але нічого, тим цікавіше жити. Я же дійсно вважаю, що Володимир Федорович зробив величезний внесок у становлення бренду «Динамо», за часів його молодості команда завоювала свої перші гучні нагороди. І потім робила це регулярно на радянській арені, незабаром першою привезла до країни європейський Кубок. І до сьогодні Володимир Федорович вірний клубу, працює, як справжній професіонал, завжди вірячи та допомагаючи нашій команді. За це я йому щиро вдячний і вважаю: поки в «Динамо» є такі люди, як Володимир Мунтян, у клубу є майбутнє».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер