Віктор ЯРОМЕНКО: «Уболівальники отримають багато позитивних вражень, відвідавши 3 березня НСК «Олімпійський»

Віктор ЯРОМЕНКО: «Уболівальники отримають багато позитивних вражень, відвідавши 3 березня НСК «Олімпійський»

На черзі, 3 березня, зустріч «Динамо» з криворізьким «Кривбасом». Звичайно, основна увага приділяється підготовці до матчу поля НСК «Олімпійський».

За інформацією агрономічної служби стадіону, незважаючи на складні погодні умови (велику вологість), що передували матчу «Динамо» - «Бордо», поле НСК добре перенесло і передматчеві тренування, і саму гру Ліги Європи, і жодних нарікань на стан газону не було.

- Відразу після матчу був проведений «ремонт» поля, підсівання трави у вибитих місцях, - пояснює головний агроном НСК «Олімпійський» Віктор Яроменко. - Наступного дня почали ретельно відновлювати воротарські зони – найбільш вразливі ділянки футбольного поля.

Для відновлення якості газону протягом усього міжматчевого періоду на стадіоні в автоматичному режимі працює система підігріву поля, що підтримує температуру поверхні газону на позначці +4⁰С,  і прогріває ґрунт до +15⁰С. Також цілодобово працюють установки штучного освітлення поля.

За словами спеціаліста, у разі зниження температури повітря (нижче ніж -2⁰С), поле накривається спеціальним матеріалом «Домен А», що захищає поверхню газону від промерзання. Безпосередньо перед матчем «Динамо» - «Кривбас» траву спеціальним чином підстрижуть, нанесуть розмітку та встановлять ворота і кутові прапорці.

- Сьогодні поле перебуває в гарному стані і готове приймати матч будь-якого рівня, - резюмує Віктор Яроменко. – Ми впевнені, що уболівальники і гості отримають багато позитивних вражень, відвідавши НСК «Олімпійський» 3 березня, тож запрошуємо усіх на матч!

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер