ВБА з Поповим у складі вилітає з національного кубка

ВБА з Поповим у складі вилітає з національного кубка

Матч на домашньому стадіоні ВБА, «Хоторнс», зібрав 12,700 глядачів та завершився перемогою гостей. Більшу частину гри гості втримували мінімальну перевагу в рахунку завдяки голу, який забив Гейл у середині першого тайму. На четвертій компенсованій до другого тайму хвилині Шамах поставив крапку у грі, встановивши остаточний рахунок – 0:2.

Таким чином, «орли» пробилися до наступного раунду, а «Вест Бромвич» припинив участь у турнірі.

Усі 90 хвилин на позиції лівого захисника в команді Кіта Даунінга, виконуючого обов'язки головного тренера «дроздів» після звільнення в середині грудня Стіва Кларка, провів динамівець Горан Попов. До слова, це було лише друга в сезоні поява македонця у стартовому складі. Нагадаємо, перед своїм звільненням Кларк заявляв, що незадоволений грою Попова.

Однак не зайвим буде відзначити, що ВБА грав далеко не в оптимальному складі: порівняно з останнім матчем, який було виграно 1 січня у «Ньюкасла», Даунінг провів відразу вісім замін в «основі».

Наступний матч «Альбіон» проведе в суботу, 11 січня. У матчі чергового туру Прем'єр-ліги команду Попова прийме «Саутгемптон».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер