Василь Кардаш: «Матч із «Зорею» буде визначальним для обох команд»

Василь Кардаш: «Матч із «Зорею» буде визначальним для обох команд»

- Крім того, що це центральний матч туру, думаю, що це визначальний поєдинок для обох команд, причому для «Зорі» особливо. З новим тренером луганці хочуть посісти друге місце, а «Динамо» — підтвердити статус лідера вітчизняного футболу й висококласної команди.

- Які козирі є в руках «Динамо» в цьому матчі?

- Головна перевага полягає в тому, що «Динамо» гратиме на своєму полі й команду будуть підтримувати вболівальники, яких динамівці мають порадувати хорошою грою та результатом. А у «Зорі» амбітні молоді гравці та тренер. Їм дуже хочеться показати, що вони гідні другого місця. Поєдинок буде дуже цікавим.

- «Зоря» заслужено перебуває на третьому місці?

- З огляду на ту гру, яку вони показують, гадаю, що так. Вони демонструють сучасний комбінаційний футбол. У Скрипника європейське бачення футболу й команда під його керівництвом покращила свою гру.

- Відновився Бойко. Хто буде грати проти «Зорі» — він або Бущан?

- Це визначать тренери. Тренерський штаб бачить, хто в яких кондиціях перебуває. Обидва воротарі кваліфіковані, і якщо вони складають один одному конкуренцію, то команда лише виграє від цього.

- Денис Попов своєю грою забронював собі місце в стартовому складі?

- Попов почав грати через те, що Бурда зазнав травми. Конкуренція висока. Хто у кращому функціональному стані, той і буде грати. Дуже добре, коли довіряють молодим гравцям. Сам футболіст прогресує. Матчі, у яких грав Попов, заслуговують на увагу.

- Гра з «Олімпіком» показала, що «Динамо» вже оговталося психологічно від гри з «Мальме»?

- У тому й полягає клас команди, що вона може швидко перемикатися з невдалих ігор на наступні й забувати про негативний результат.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер