Суперник «Динамо»: поразка в Більбао

Суперник «Динамо»: поразка в Більбао

«Валенсія» зазнала п'ятої поразки в чемпіонаті Іспанії, поступившись у драматичному матчі в Більбао місцевому «Атлетику».

В першому таймі обидві команди неабияк повеселили публіку. Вже на 2-й хвилині після блискучого пасу від Мата віч-на-віч із воротарем вийшов Давид Вілья і холоднокровно реалізував момент. Втім, за чверть години господарі відігралися: Габілондо скористався з позиційної помилки захисників і спокійно замкнув фланговий навіс.

На 30-й хвилині «кажани» знову вийшли вперед. Цього разу Давид Вілья виступив в ролі асистента, видавши простріл на лінію воротарського майданчика – Морієнтесу залишалося переправити м'яча в сітку повз воротаря. Кінцівка першого тайму принесла левантійцям лише неприємності. Спочатку травмувався голкіпер Ренан (наскільки пошкодження серйозне, поки що невідомо), а вже за хвилину запасний голкіпер Гуаїта пропустив м'яч – Хаві Мартинес вдало підставив голову після розиграшу штрафного.

Другий тайм вийшов менш цікавим. Вирішальний же епізод у матчі стався на останній хвилині. Мануель Фернандеш порушив правила в межах штрафного майданчика проти Хаві Мартинеса, за що достроково пішов до роздягальні, а Ллоренте впевнено реалізував пенальті.

Таким чином, «Валенсія», незважаючи на поразку, зберегла за собою четверту позицію в таблиці (34 очки). Втім, на п’яти команді Унаї Емері наступає «Вільярреал», який скоротив відставання до одного очка.

«Атлетик» – «Валенсія» – 3:2

«Валенсія»:
Ренан (Гуаїта, 41), Ангуло, Марчена, Мадуро, Моретті, Хоакін (Вісенте, 75), Давид Альбельда, Мануель Фернандеш, Мата, Давид Вілья (Мічел, 66), Морієнтес.

Голи: Габілондо (18), Мартинес (42), Ллоренте (90, пен.) – Давид Вілья (2), Морієнтес (30).

Вилучений: Мануель Фернандеш (90).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер