»Валенсія» вибуває з Кубку Іспанії

»Валенсія» вибуває з Кубку Іспанії

«Валенсія» вибула з Кубка Іспанії на стадії 1/4 фіналу, програвши в повторному матчі «Севільї».

Підопічних Унаї Емері після мінімальної перемоги на «Местальї» влаштовувала і нічия. Більше того, вже в дебюті матчу гості відкрили рахунок. Це Карлос Марчена високо вистрибнув після подачі з флангу і відправив головою м'яча до сітки воріт Палопа.

«Севілья» відповіла супернику тим же. Цього разу нападник «Севільї» Фредерик Кануте виявився вищим за всіх після подачі штрафного, також ударом головою зрівнявши рахунок у матчі. У другому таймі господарі, яких нічийний рахунок не влаштовував, володіли перевагою, але свої моменти не реалізували.

Матч потихеньку наближався до свого завершення, і багато вболівальників «Валенсії» вже подумки починали святкувати вихід до півфіналу турніру. Але не так сталося, як гадалося! Коли секундна стрілка відрахувала останнє коло основного часу, «Севілья» забила-таки переможного м'яча. І знову після стандартного положення – Скилаччі замкнув передачу з кутового.

Таким чином, «Валенсія» продовжує боротьбу в двох турнірах – чемпіонаті Іспанії та Кубку УЄФА.

Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, повторний матч


"Севілья" – "Валенсія" – 2:1


"Валенсія": Сезар, Мігель, Марчена, Мадуро, Моретті, Давид Альбельда, Бараха (Мануель Фернандеш, 58), Вісенте (Морієнтес, 58), Хоакін, Давид Сильва (Еду, 70), Мата.

Голи: Кануте (36), Скилаччі (90) – Марчена (8).

Перший матч – 2:3.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер