Упевнена перемога з великим рахунком!

Упевнена перемога з великим рахунком!

У порівнянні з попереднім поєдинком проти ФК «Баку» (1:1), Олег Блохін залишив серед перших 11-ти лише п'ятьох футболістів, зробивши ротацію шести гравців. Особливого сенсу зупинятися на цьому докладніше сенсу немає, оскільки зараз під час зборів поняття стартового складу вельми умовне.

Отже, місце у воротах зайняв Олександр Шовковський. У центрі оборони цього разу без експериментів: Євген Хачеріді та Александар Драгович у центрі, на флангах Євген Макаренко (ліворуч) та Данило Сильва (праворуч). Місця опорників отримали Мігель та Сергій Сидорчук. На правому фланзі атаки вийшов Андрій Ярмоленко, на лівому Олег Гусєв. Лукман Аруна розташувався під номінальним нападником Дьємерсі Мбокані.

Перший тайм пройшов за значної територіальної переваги «біло-синіх». Динамівці охоче йшли в боротьбу, не даючи періодично своїм суперникам навіть переходити на чужу половину поля. Володіючи ігровою перевагою, проте, великої кількості небезпечних моментів підопічні Олега Блохіна створити не змогли. Хорвати також явно не бажали поступатися в єдиноборствах, демонструючи свій балканський характер.

Але тиск «Динамо» все ж приніс свої плоди. І якщо на 29-й хвилині комбінація Ярмоленко-Аруна-Гусєв завершилася неточним ударом із 10-ти метрів останнього, то за п'ять хвилин м'яч усе ж побував у воротах Варжича. Мбокані отримав м'яча на лінії штрафного майданчика, скинув його під удар Мігеля, який із 22-х метрів блискучим за виконанням ударом відкрив рахунок у грі!

До перерви результат більше не змінився, а після неї на поле вийшов повністю інший склад «біло-синіх». У рамку воріт встав Максим Коваль. У центрі захисту свої місця зайняли Домагой Віда та Віталійс Ягодінскіс, на флангах Андрій Цуріков (праворуч) та Бенуа Тремулінас (ліворуч), пару опорних півзахисників склали Огнєн Вукоєвич та Денис Гармаш, на флангах Джермейн Ленс (ліворуч) та Роман Безус (праворуч). Юнес Беланда у звичній ролі під нападником, яким став Браун Ідейє.

На 48-й хвилині сповнені сил динамівці швидко подвоїли перевагу. Ідейє пройшов флангом, віддав м'яча до центру штрафного майданчика на Безуса, який із дев'яти метрів пробив точно за призначенням!

За п'ять хвилин рахунок став великим. Масована атака динамівців була майстерно завершена ударом Ленса!

На 63-й хвилині «Рієка» скоротила відставання в рахунку. Крстановича у штрафному майданчику збив Віда. Арбітр призначив пенальті, який сам постраждалий і реалізував. Виправився наш хорват за дев'ять хвилин. Беланда зі штрафного навісив, а Домагой, вигравши верхову боротьбу, головою переправив м'яча у ворота – 4:1.

3-й контрольний матч 1-го збору

26.01.2014 р. Бенаавіс. Спортивний центр

«Динамо» – «НК Рієка» – 4:1 (1:0)

«Динамо»: Шовковський (Коваль, 46), Макаренко (Тремулінас, 46), Хачеріді (Ягодінскіс, 46), Драгович (Віда, 46), Сильва (Цуріков, 46), Мігель (Гармаш, 46), Гусєв (Безус, 46), Сидорчук (Вукоєвич, 46), Аруна (Беланда, 46), Ярмоленко (Ленс, 46), Мбокані (Ідейє, 46).

«НК Рієка» (стартовий склад): Варжич, Бенко, Муянович, Югович, Брезовець, Квржич, Кнежевич, Мойзес, Марич, Малес, Бертоза.

Голи: Мігель (34), Безус (48), Ленс (53), Віда (72) – Крстанович (63, пен).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер