Помер Володимир Трошкін

Помер Володимир Трошкін

У складі нашої команди Трошкін провів 8 незабутніх років (1969-1977) і золотими літерами вписав своє ім'я в історію клубу.

На рахунку Володимира Трошкіна перемоги з «Динамо» в чемпіонатах СРСР (чотири рази), у Кубку СРСР, у Кубку Кубків, у Суперкубку УЄФА. У складі збірної СРСР він став віце-чемпіоном Європи і бронзовим призером Олімпіади-1976.

Співчуття президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса:

- Від нас пішла неординарна людина, яка залишила яскравий слід в історії «Динамо». Володимир Трошкін - це приклад справжнього динамівця, бійця на футбольному полі, гравця, який ніколи не здавався.

Володимир Миколайович був важливою частиною легендарного «Динамо» 70-х років, його самовідданість на футбольному полі допомагала динамівській команді здобувати видатні перемоги в історії українського і радянського футболу.

Перестало битися серце доброї, чесної, порядної і щирої людини, справжнього друга. Усі ми, хто мав честь знати Володимира Миколайовича, завжди будемо пам'ятати його як людину, яка йшла тільки вперед, яка ставила перед собою тільки максимальні завдання, яка завжди була професіоналом своєї справи.

Світла пам'ять про Володимира Трошкіна назавжди залишиться в наших серцях.

Від себе особисто і від усіх динамівців висловлюю щирі співчуття рідним і близьким покійного - Володимира Миколайовича Трошкіна.

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер