Помер Володимир Лозинський

Помер Володимир Лозинський

У складі «Динамо» Лозинський виступав протягом 10-ти років і взяв участь у великих перемогах нашої команди. На його рахунку – перемоги з «Динамо» в чемпіонатах СРСР (тричі) і в Кубках СРСР (двічі).

Після завершення кар'єри Лозинський віддав понад 25-ти років українському футболу як кваліфікований тренер, успішний селекціонер і грамотний функціонер.

Співчуття президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса:

- Пішла з життя прекрасна людина, неординарний гравець, тренер, справжній динамівець Володимир Лозинський. Багато років він віддав служінню футболу, 10 років провів у київському «Динамо».

Футбольна кар'єра Лозинського – це приклад відданості своїй справі, приклад того, як самовіддача та працездатність часто визначають долю футболіста. Він був одним із тих гравців, які кували славу нашого клубу і стали прикладом для наступних поколінь.

Після завершення кар'єри гравця Володимир Лозинський залишився у великому футболі та передавав свої знання вже як тренер. Студентська збірна України двічі ставала чемпіоном Універсіади під його керівництвом.

У глибокій печалі сумую разом з усіма, хто цінував футбольний талант Володимира Лозинського, хто поважав його за порядність і чесність. Світла пам'ять про Володимира Федоровича назавжди залишиться в наших серцях.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер