Україна виграє у Грузії та здобуває першу перемогу в цьогорічній Лізі Націй

Україна виграє у Грузії та здобуває першу перемогу в цьогорічній Лізі Націй

У матчі 3 туру дивізіону B Ліги Націй збірна України у польському місті Познань приймала збірну Грузії. 

Команди розпочали гру розкуто та активно, проте зіграли лише трохи більше десяти хвилин, коли гру було перервано. Причиною вимушеної зупинки були проблеми з освітленням на ENEA Stadion. Гра перервалася на девʼять хвилин, при цьому самі команди вирішили продовжити матч, не чекаючи поки освітлення на стадіоні повністю відновиться. 

Після поновлення матчу «синьо-жовті» продовжили активно будувати свої атаки, гості теж відповідали своїми випадами. 

На 35-й хвилині Україна відкрила рахунок. Після передачі Георгія Судакова Михайло Мудрик протягнув мʼяч з лівого флангу ближче до чужого штрафного майданчика, обігравши кількох суперників, змістився у центр та завдав влучного удару в нижній кут воріт. 

Після перерви активний та доволі відкритий характер гри не змінився. На початку другого тайму команди обмінялися небезпечними моментами – на невлучний постріл Мікаутадзе відповів Мудрик, після удару якого ворота Грузії врятував Мамардашвілі. 

У другому таймі на полі продовжився справжній бій. Загалом арбітру довелося демонструвати жовту картку вісім разів. 

На передостанній хвилині грузини все ж вразили ворота Анатолія Трубіна, але в тому епізоді було зафіксовано офсайд. Підопічні Сергія Реброва втримали переможний рахунок та здобули перші очки у дивізіоні B Ліги Націй. 

Повний матч у грі з Грузією провів динамівець Микола Шапаренко. Особливим цей матч став для ексдинамівця Івана Калюжного, який вийшов у стартовому складі.  

Після трьох турів «синьо-жовті» все ще посідають останнє місце в групі, маючи 3 очки, як і Албанія. У Грузії та Чехії – по 6 залікових пунктів. Свій наступний матч Україна проведе 14 жовтня, коли у Вроцлаві прийме Чехію. 

*Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер