Тамаш КАДАР: «Якщо будемо показувати командну гру, заб'ємо багато м'ячів»

Тамаш КАДАР: «Якщо будемо показувати командну гру, заб'ємо багато м'ячів»

- Коли ми, нарешті, забили, стало значно легше.

- Чи переживаєте після поразки від «Янг Бойз»?

- Якщо нас постійно про це питати, то ми про неї не забудемо. Але нам потрібно рухатися далі і концентруватися на наступних матчах. Якщо будеш постійно озиратися назад, це засяде у твоїй голові. Кожна гра відрізняється від попередньої, тому кожен раз потрібно викладатися на 100%. Тепер на нас чекають матчі кваліфікації Ліги Європи. Для нас це велике випробування, адже нам потрібно пройти у груповий раунд.

- На якій позиції ви себе краще почуваєте - в центрі оборони чи на лівому фланзі?

- У центрі оборони.

- Що ви думаєте про політ на Мадейру? 7 годин для вас - це довго?

- Саме тому ми прибудемо туди за два дні до початку матчу. Якщо ми прилетимо туди перед матчем, то будемо втомленими. Висока вологість? Поки що ми тут, тож я не можу сказати. Коли будемо там, подивимося.

- Команда не пропускає вже в кількох матчах чемпіонату поспіль.

- Це хороша робота не лише оборони, а й команди в цілому. Якщо ми будемо показувати командну гру, то будемо забивати багато м'ячів. Звичайно, ми припускаємося помилок, але зараз вони незначні. Потрібно тренуватися щодня, і тоді ми будемо грати краще.

- Що можете сказати про старт «Динамо» в чемпіонаті України?

- Ми добре почали. Здобули три перемоги і один раз зіграли внічию. Хоча в матчі з «Ворсклою» ми грали добре, але не змогли забити. Результат теж важливий. Зараз потрібно концентруватися на кожній наступній грі. Тільки так можна стати чемпіонами.

- Як ви оцінюєте чемпіонат України? Він сильніший за польський?

- Не думав про це. Матчі в Україні в Польщі відрізняються. Там на стадіони приходить більше уболівальників. В Україні є хороші команди, але в Польщі будь-яка команда може обіграти будь-яку. Тут же є два найсильніших клубу - «Динамо» і «Шахтар». У Польщі команди не діляться на найкращих і слабших.

- Вам стало комфортніше в Києві після переходу до «Динамо» Кендзьори?

- Насправді однаково. Я давно знаю його по «Леху», він мій хороший товариш. Намагаємося допомагати один одному. Тож не можу сказати, чи стало мені легше після його приходу. Я нормально себе почуваю.

- Ви розмовляєте однєю мовою?

- Ні, тому що я не говорю польською. Але він дуже добре знає англійську. Зараз в команді стало більше гравців, які розмовляють цією мовою. Приїхав той же Мбокані. Я розумію російську на футбольному полі, але розмовляти нею мені важко.

- Щось змінилося з моменту вашого приходу в «Динамо»?

- Кожного дня я дізнаюся щось нове. Зараз мені набагато комфортніше в Києві, ніж було спочатку, коли я нічого не знав, і майже ніхто не говорив англійською. Але зараз все нормально.

- Судячи з вашої сторінки в Інстаграм, у вас багато татуювань. Що вони означають?

- Я не люблю говорити про мої татуювання. Кожне тату щось для мене означає, але це особисте. Думаю, я зроблю нові тату, поки я в Києві.

- Кендзьора у своєму недавньому інтерв'ю дякував вам за допомогу в адаптації.

- Він все бреше (сміється). Він мій друг. Коли хтось новий приходить в команду, то, звичайно, намагаєшся йому допомогти. Поки його дівчини тут немає, ми можемо проводити час разом (сміється). Він починає грати і відчуває себе все комфортніше і комфортніше.

- Як вам працюється з Хацкевичем?

- Кожен тренер різний. Хацкевич, на відміну від Реброва, не розмовляє англійською, тому я не розумію деяких речей. Тоді на допомогу приходить перекладач. Найголовніше - результати команди. Наш тренер робить хорошу роботу. Винятком можна вважати лише виліт із Ліги чемпіонів. Але це була більше невдача команди, ніж тренера. Все залежить від командного духу та командної роботи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер