Студентам КНУКіМ провели екскурсію на стадіоні «Динамо»

Студентам КНУКіМ провели екскурсію на стадіоні «Динамо»

Прогулянка стадіоном традиційно взяла початок біля пам’ятника легендарному Метру Валерію Васильовичу Лобановському та продовжилася в Музеї історії “Динамо”, де екскурсоводи розповідали про найгучніші перемоги та досягнення команди, а гості мали можливість на власні очі побачити трофеї, завойовані киянами, та інші пам’ятні відзнаки.

Далі гості через тунель, у якому розташований вхід до роздягалень, перемістилися до поля стадіону. Ця локація дуже сподобалася студентам, а сонячна погода сприяла чудовим фото, які хлопці та дівчата могли зробити в чаші арени.

Програма екскурсії завершилася в приміщенні Фан-клубу, яке завжди вражає своєю колекцією фанатських шарфів та ігрових футболок різноманітних команд, з якими зустрічалося “Динамо”.

Своїми враженнями від екскурсії з нами поділився студент першого курсу Олександр:

“Мені сподобалося, як нам сьогодні викладали інформацію. Ми побачили багато пам’яток, і це вражає. Шкода лише, що ми не мали можливості вийти на футбольне поле, адже поле - це головний футбольний атрибут, і цього дуже хотілося б.

Я з Рівного, тому матчі “Динамо” на НСК “Олімпійський” почав відвідувати, коли вступив до київського вузу. Найпершим улюбленим гравцем для мене є Андрій Шевченко, який отримав “Золотий м’яч” і виграв Лігу чемпіонів із "Міланом". Найпам’ятнішою грою киян можу назвати поєдинок із “Барселоною”, у якому “біло-сині” перемогли з рахунком 3:0. Він відбувся ще до мого народження, але я передивлявся цей матч дуже багато разів. “Динамо” тоді здолало дуже сильну команду, просто шокувавши “Барселону”.

З нинішніх гравців команди дуже виділяється Віктор Циганков, він може пробитися до топ-клубу. Минулого року він забив 21 гол і віддав дуже багато гольових передач. Денис Бойко також добре виступає, а ще мені подобається крайній захисник Віталій Миколенко”.

“Раніше я не цікавилася футболом, але коли вступила до КНУКіМ, для нас почали організовувати відвідування матчів “Динамо”, і мене це зацікавило, - розповіла Олександра, яка приїхала навчатися до Києва з Ізмаїла Одеської області. - Була просто в шоці від чудової атмосфери, коли вперше потрапила на стадіон! Так, сьогодні не вистачило того, щоб нас вивели на поле, адже на ньому проходило багато визначних матчів. 

Мені дуже подобається Віктор Циганков - і як гравець, і як хлопець. А також - Жерсон Родрігес, любимо за ним спостерігати під час матчів”.

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер