Суперник «Динамо» в ЛЄ «Копенгаген» відзначився крупною перемогою

Суперник «Динамо» в ЛЄ «Копенгаген» відзначився крупною перемогою

Наставник "Копенгагена" Столе Сольбаккен не став експериментувати в тактичному плані, застосувавши свою улюблену схему 4-4-2, а ось елементи ротації були присутні. Пару форвардів склали Ніклас Бендтнер і Пьєрос Сотіріу, а Сантосу і Ндоє дали відпочинок. Уругваєць Майкл Сантос з'явився на полі лише на 72-й хвилині.

"Копенгаген" швидко пропустив (уже на 2-й хвилині), але ще до перерви відігрався (свій перший гол після переходу в команду забив Ніклас Бендтнер), а в середині другого тайму господарі нокаутували опонента.

Підсумковий рахунок 4:1, а ми відзначимо два голи 17-річного вінгера Мохаммеда Дарамі, який у Києві не грав, але помітно прогресує останнім часом і може становити загрозу для нашої команди.

Також є примітним повернення до основи голкіпера Стена Грютебуста. Норвежець прийшов до "Копенгагена" в якості основного воротаря, але з середини вересня не грав через травму.

Кубок Данії, 1/8 фіналу

"Копенгаген" - "Норшелланд" 4:1

Голи: Бендтнер 24, Дарамі 66, 75, Сотіріу 68 - Расмуссен 2

"Копенгаген": Грютебуст - Бартолец, Папаяннопулос, Нельссон, Ов'єдо - Дарамі, Станге (Зека, 59), Томсен, Фішер (Пеп Біль, 72) - Бендтнер (Сантос, 72), Сотіріу

Запасні: Юнссон, Бенгтссон, Крістіансен, Хаар

* Фото FCK.DK

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер