Суперник «Динамо» припинив боротьбу за Кубок Іспанії

Суперник «Динамо» припинив боротьбу за Кубок Іспанії

Згадували, що найбільше кубкових матчів у Мадриді проти «Атлетико», а саме вісім, завершувалися з результатом 2:2, що в разі чергового повторення виводило «кажанів» до чвертьфіналу чергового розіграшу. Найбільш запам'яталася кубкова гра між суперниками на «Вісенте Кальдерон» відбулася 30 січня 1979 року, і тоді «Валенсії» вдалося перемогти 2:0 завдяки дублю знаменитого аргентинського форварда Маріо Кемпеса. Нарешті, свій останній Кубок Іспанії валенсійці також виграли на «Кальдероні» 16 квітня 2008 року, здолавши 3:1 «Хетафе».

Але повернемося до звітного поєдинку. Головною подією у стартовому складі «Валенсії» стала поява двох травмованих у попередній грі з «Сельтою» центральних захисників – француза Жеремі Матьє та капітана команди португальця Рикарду Кошти. Взагалі ж стартовий склад команди Хуана Антоніо Піцці виглядав так: Гуаїта, Бернат, Р.Кошта, Матьє, Барраган, Парехо, Фуего, Фегулі, Мічел, Картабіа, Поштига.

Порівнявши його з попереднім протистоянням із цим же суперником, відзначимо, що місця серед перших 11-ти втратили лише Жоау Перейра та Гвардадо, замість яких вийшли Барраган та алжирець Фегулі.

Перший тайм загалом пройшов за рівної боротьби та запам'ятався лише небезпечним ударом за три хвилини до перерви Берната та двома «гірчичниками», якими арбітр зустрічі Хав'єр Естрада нагородив гостьових гравців – Баррагана (32-а хвилина) та Мічела (38-а).

На початку другого глядачі побачили перший забитий м'яч, який спрямував у ворота Гуаїти на 51-й хвилині після подачі з кутового уругвайський захисник господарів Дієго Годін (на фото).

Після цього гості провели свою найкращу 15-хвилинку в матчі, тричі створивши дуже небезпечні моменти біля воріт Тібо Куртуа. До нещастя валенсійців, свої моменти Алькасер, Поштига та Мічел реалізувати не спромоглися.

Підопічні Сімейне, до їхньої честі, почувши недобре, знову прибрали ініціативу до своїх рук й у підсумку на 89-й хвилині знову забили після кутового. Цього разу удар головою вдався Раулю Гарсії.

На цьому події на полі не закінчилися. Парехо за неспортивну поведінку було вилучено з поля, а «Валенсія» не лише припинила боротьбу в розіграші Кубка Короля, але й програла другий матч поспіль.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер