Шевченко і Данило Сильва – про перемогу над «Севастополем»

Шевченко і Данило Сильва – про перемогу над «Севастополем»

Після матчу із «Севастополем», який закінчився переконливою перемогою «Динамо», футболісти нашої команди перебували в хорошому настрої. Біля автобусу на них чекали кримські мисливці за автографами, а біля входу до роздягалень – представники клубного Інформаційного відділу і «Динамо-TV», з якими динамівці поділилися враженнями від поєдинку.

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:

- Гра вийшла важкою, було дуже спекотно. В першому таймі ми практично нічого не показали, після перерви ж команда додала і забила три м’ячі, показавши хороший футбол.

- У другому матчі поспіль «Динамо» здобуває перемогу з розгромним рахунком. Можна стверджувати, що реалізація вже не шкутильгає?

- У першому таймі, по тій грі, яку ми показали, був не зовсім правильний рахунок. У другій половині позначилася майстерність наших футболістів, команда мобілізувалася. Якщо відкинути першу 45-хвилинку і враховувати лише другу, нам вдалося показати якісний футбол.

- У «Севастополя» перед звітним туром була найнадійніша оборона. За рахунок чого вдалося «зламати» захист суперника?

- У дебюті другого тайму нам вдалося забити швидкий м’яч, що змусило суперника розкритися. Після чого вже позначилася наша майстерність.

* * *

Данило СИЛЬВА, захисник «Динамо»:

- У «Севастополя» підібралася непогана команда. У першому таймі суперник активно діяв в атаці, плюс неймовірна спека, звичайно, зіграла свою роль. У результаті, лише в другому таймі нам вдалося, нарешті, довести справу до логічного завершення і забити три м’ячі.

- У Бразилії доводилося грати за такої спеки?

- Один-два рази, не більше. В основному грали за більш помірних температур.

- Одним із найактивніших гравців у суперника був Салхі, який діяв на твоєму фланзі. Важко було стримувати опонента?

- У першому таймі дуже важко було його накрити, у тому числі через неймовірну спеку. Після перерви суперник трохи втомився, тому стало трохи легше, і особливих можливостей для взяття воріт у нього вже не було.

- В одному з епізодів тобі дісталося від суперника, довелося навіть лікарям виходити на поле...

- Так, суперник грубо зіграв, відчув біль. Проте, після наданої допомоги жодного дискомфорту не відчуваю, і перешкод для моєї участі в наступному матчі немає.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер