Володимир Бражко: «Із «Рухом» вийшов дуже цікавий і при цьому складний матч»

Володимир Бражко: «Із «Рухом» вийшов дуже цікавий і при цьому складний матч»

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко прокоментував домашню нічию з «Рухом» (0:0) у рамках 7-го туру УПЛ в ефірі офіційного транслятора.

- Перша втрата очок для «Динамо» в нинішньому сезоні. Чому сьогодні поєдинок пішов не за вашим сценарієм?

- Дуже цікавий і при цьому складний матч. У «Руха» сильна молода команда, амбітна. Звичайно, в нас дещо не вийшло, десь не пощастило забити. Могли забивати і в першому таймі, і в другому, але в той же час могли й пропустити. Зрозуміло, ця втрата болюча для нас, але треба продовжувати працювати та здобувати перемоги в наступних матчах.

- Як намагався перебудувати гру Олександр Шовковський?

- Власне, було багато перебудов, ми знали, що вони грають один в один по всьому полю. Насправді, незвично для українського футболу, оскільки мало команд грають у такому стилі, але було багато боротьби на полі за позицію, за м’яч. Як я вже сказав, грав вийшла цікавою.

- Враховуючи, що ви грали в середу, чи вплинуло це якось на відновлення?

- Не сказав би. У нас хороше відновлення, тому з цим проблем не було. Далі в нас гра з «Лаціо», потрібно готуватися до неї. Треба цей матч забувати, проаналізувати та дивитися далі.

- Була ймовірність, що ви не зіграєте сьогодні, навіть тренувалися індивідуально. Як почуваєтеся?

- Почуваюся добре. Трохи є дискомфорт, але як говорять: «Якщо в тебе щось болить, то ти відчуваєш себе живим» (посміхається). Відновлювався, лікарі трохи «поколдували», і вже все добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер