Шестеро динамівців допомогли Україні перемогти Словенію 2:0 у першому матчі плей-оф відбору на Євро-2016!

Шестеро динамівців допомогли Україні перемогти Словенію 2:0 у першому матчі плей-оф відбору на Євро-2016!

На вщерть заповненій «Арені Львів» національна збірна України приймала Словенію.

Як і в попередніх матчах, кістяк збірної утворили київські динамівці – у стартовому складі команди Михайла Фоменка вийшли Євген Хачеріді, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко.

Саме останній із них, Андрій Ярмоленко, став одним із головних героїв матчу. На 22-й хвилині він відкрив рахунок у матчі. Після навісу Євгена Коноплянки до воротарського майданчика голкіпер словенців Самір Ханданович вибив м’яча кулаками на Ярмоленка, який одним дотиком прибрав двох захисників та ударом з правої ноги поцілив точно в дальній кут воріт.

Ярмоленко взяв участь й у другому взятті воріт гостей. На 54-й хвилині він запустив по флангу Артема Федецького, який прострілив до центру штрафного майданчика, а Євген Селезньов, випередивши суперників, ударом у дотик встановив остаточний рахунок у грі.

Ярмоленко під оплески вболівальників залишив поле вже в компенсований час, трохи раніше був замінений Денис Гармаш, а замість автора другого м’яча Селезньова на 84-й хвилині на поле вийшов ще один динамівець – Артем Кравець.

У підсумку Україна втримала перемогу з рахунком 2:0 й тепер із хорошим гандикапом вирушає до Марибору, де 17 листопада відбудеться матч-відповідь плей-оф раунду кваліфікації Євро-2016. 

* фото Є.Кравс

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер