«Шахтар» – «Динамо». Погляд із Донецька

«Шахтар» – «Динамо». Погляд із Донецька

Даріо Срна (захисник, капітан команди)

- Ігри з «Динамо» – це завжди специфічні поєдинки. Буде важкий матч. Граємо вдома, буде повний стадіон. Вболівальники чекають від нас перемоги, і ми спробуємо виграти матч, який дуже важливий для нас.

Ярослав Ракицький (захисник)

- Я не дивився поєдинки «Динамо». Завдання захисників – не пропустити. Будемо його виконувати на полі. У Донецьку люди ходять на кожен поєдинок. І це дуже приємно. На «Динамо», звичайно, стадіон буде повним. І це важливо для нас.

Томаш Хюбшман (півзахисник)

- «Динамо» придбало багато сильних новачків? Так і «Шахтар» теж непогано підсилився! Хоча, окрім Вілліана, Фернандіньйо, Мхітаряна, пішли ще й Разван Рац, Олексій Гай. Але на їхні місця прийшли сильні гравці. Тому я не думаю, що ми стали слабшими. Зрозуміло, що хлопці, які провели в команді багато часу, добре розуміли гру. А новачкам потрібно звикати, адаптуватися та намагатися зробити це швидше. За талантом та можливостями гравців заміни тим, хто пішов, – рівноцінні!

Едуардо (нападник)

- Вважаю, що ми фаворити в майбутньому матчі: ми граємо вдома, як і завжди, розраховуємо на гарячу підтримку збоку наших уболівальників. Поєдинки з «Динамо» завжди особливі. Потрібно відкинути всю статистику й показати себе якнайкраще.

* за матеріалами www.shakhtar.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер