Сергій Сімак: «На НСК все готове до матчу «Таврія» - «Динамо»

Сергій Сімак: «На НСК все готове до матчу «Таврія» - «Динамо»

Про те, як арена готується до одночасно домашнього та виїзного для киян матчу, розповів офіційному клубному сайту генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак:

- «Олімпійський» повністю готовий до проведення матчу з «Таврією». Він був готовий і місяць тому до матчу Ліги Європи з іспанською «Валенсією». Але в останній день на превеликий жаль було прийнято рішення про перенесення матчу. Замість цього ми провели на чудовому полі зустріч між ультрас «Динамо» і «Шахтаря». Звичайно ж, зараз поле знаходиться в абсолютно ідеальному стані, так що, думаю, команди будуть задоволені і порадують нас, уболівальників хорошим футболом.

За останні тижні головне, чого вдалося досягти - це поява діалогу з ультрас «Динамо». Вважаю, це дуже великим досягненням нинішнього сезону. Упевнений, це допоможе уникнути багатьох проблем, з якими доводилося стикатися раніше. А що стосується поліпшень на самій арені, то вони проводяться постійно. Останнім часом покращилось меню у фаст-фудах, оновлена дитяча кімната, зроблений ухил на користь дітей в плані їх розваг і дозвілля до матчів, в перерві та після них.

- Висувала «Таврія», як номінальні господарі матчу, які-небудь особливі вимоги чи побажання з прийому?

- Ні, нічого подібного не було. У вівторок вранці я розмовляв з керівництвом київського «Динамо», від них також ніяких додаткових побажань не надійшло. Можливо, вони виникнуть ближче до дати проведення матчу. Словом, ми готуємося до гри як зазвичай, в стандартному режимі, як до будь-якого поєдинку «Динамо» (Київ) в Прем'єр-лізі.

Сподіваюся, не тільки наша гра, але і матчі туру пройдуть на належному рівні, повної безпеки для вболівальників. Впевнений, ми проведено другу частину чемпіонату з комфортом для всіх - і футболістів і вболівальників, і учасників матчів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер