Сергій СИДОРЧУК: «Ми чудово знаємо «Зорю»

Сергій СИДОРЧУК: «Ми чудово знаємо «Зорю»

Сергій, із яким настроєм ви повернулися до клубу після збірної України?

- Завжди приємно їздити до збірної, тим паче, що зараз там чудова атмосфера. І результат хороший. Класно їздити і ставати трошки кращим. Настрій після збірної хороший, але, на жаль, є трошки осад після кількох невтішних результатів із «Динамо».

У збірній динамівці небагато часу отримали. Ви вважаєте, це пов’язано з результатами «Динамо»?

- Думаю, це все тягнеться одне за одним. Якщо ми будемо себе добре показувати у матчах на міжнародній арені та в чемпіонаті України, то, мабуть, у нас буде більше ігрового часу у збірній. Якщо погано – будемо грати мало. Треба дивитися на себе, на свою гру насамперед, і робити висновки.

Можливо, ви самі навіть потребували певного відновлення?

- Зрозуміло, що у хлопців, які не їздили до збірної, було більше вихідних. Але ми звикли багато років працювати в такому режимі. Звикли, що осінню у нас мало вихідних, що на початку зими мало, влітку. Усе йде з голови. Після збірної повернулися в хорошому функціональному стані. Так, може десь втратили ігровий тонус, але зараз у тренувальному процесі почуваємося чудово. Знову таки, треба робити висновки по останнім матчам.

Настрій трошки покращується, проте сьогодні от у нас було зібрання, згадали матч із «Карпатами»... і цей настрій не мине доти, поки у нас не буде нового позитивного емоційного сплеску.

Як йде підготовка до «Зорі»? Чи готуєтеся до суперника якось особливо?

- Ні, ми сьогодні лише вперше разом зібралися. З розташування своїх збірних повернулися Кадар, Піварич та Кендзьора. Вербич приїхав днем раніше. Завтра вже будемо цілеспрямовано готуватися на «Зорю». Хоча, на мою думку, там готуватися особливо не треба – ми чудово знаємо цю команду, її сильні сторони.

Зараз на першому місці результат. Знову починаються матчі на 3-4 день, і нам необхідно увійти в цей ритм вдало, адже як задамо цей темп, так воно надалі і піде.   

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер