Сергій РЕБРОВ: «Могли забити набагато більше, ніж два м’ячі»

Сергій РЕБРОВ: «Могли забити набагато більше, ніж два м’ячі»

- Дуже добре, що ми не лише створювали моменти, а й реалізовували їх. Коли ми програвали вдома, у нас також було достатньо моментів… Сьогодні ми забили два голи, могли набагато більше, але головне, що не пропустили, що дуже важливо для нас. Наприкінці гри втратили концентрацію, але це сталося, напевно, через втому, що призвело до кількох контратак у виконанні суперника. Для нас важливо зіграти «на нуль», і ми цього сьогодні досягли.

- Ярмоленко сьогодні діяв настільки самовіддано, ніби грав у Лізі чемпіонів. Щоправда, Андрію не щастить відзначитися забитим м’ячем. Як гадаєте, варто забити – й прорве?

- А що значить «прорве»? Я бачу, й усі бачать, що зараз, як і раніше, Андрій намагається працювати на команду. Просто раніше його дійсно турбувала травма спини й він не міг віддаватися грі на сто відсотків. Сьогодні він був капітаном, вів за собою команду, але не лише він, а й захисники, півзахисники намагалися бути лідерами на полі. Завдяки цьому, напевно, ми й перемогли.

- Ви не полюбляєте, коли постійно говорять про Циганкова, але він у кожному матчі чи то забиває, чи то віддає гольову передачу. Наскільки ви задоволені рівнем конкуренції на флангах атаки?

- Не лише на флангах, а на всіх позиціях я задоволений рівнем конкуренції в нашій команді. У всіх іграх хлопці віддають усе, що в них є. Щодо Циганкова, то я наводив приклад, що для того, щоб забити, потрібно опинитися у правильному місці. Судячи з того, скільки моментів він мав сьогодні, свідчить про те, що він опиняється в тих місцях, звідки забиваються м’ячі. Зараз, дійсно, є хороша конкуренція на цих позиціях, і хто сильніший на сьогоднішній момент, той і грає.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер