Сергій ПРОЦЮК: «Більшу частину часу грали у відборі»

Сергій ПРОЦЮК: «Більшу частину часу грали у відборі»

- Ми мали пропускати ще в першому таймі, але Самойленко врятував. Але в другому таймі господарі домоглися свого, напевно, тому що перевершили нас у першу чергу в командній грі, а також за створеними моментами. Нічого просто не досягається, й це є наслідком нашої гри. Як ми сьогодні виглядали на полі, так і зіграли.

- Гра в атаці не складалася, але зміни в атакуючій ланці почалися лише з 60-ї хвилини зустрічі. Нема ким було посилювати?

- За великим рахунком, у нас проблеми з лінією атаки. Немає атакуючих півзахисників, і нам доводиться відштовхуватися від тих гравців, які є в розпорядженні. В атаці в нас Дероган та Волошин, а на заміні залишалися Скидан та Єфименко, які могли підсилити гру. Шулянський після травми, Буценко хворів… Це не виправдання – навпаки, навіть у поразці можна знайти позитивні моменти. Подивимося, розберемося, хлопці зроблять певні висновки. Це наша перша поразка в сезоні, але, як би там не було, зупинятися не можна. Краще кілька разів програти, але потім йти вперед. Потрібно віддати належне супернику, у них дуже організована команда. Ми знали, що вони мають своїх лідерів, які ведуть команду вперед. Але так склалася гра, що нічого протиставити їм не змогли.

- Багато гравців уже дебютували в чемпіонаті U-19, деякі вже забили свої дебютні м’ячі. Чи не помічаєте за ними зверхнього ставлення до матчів чемпіонату ДЮФЛУ?

- Не можу сказати, що хлопці поставилися зверхньо до цієї гри. Усе впирається в те, як футболісти виконують тренерський план на гру. Коли м’яч не затримується у наших гравців, коли ми тільки відібрали м’яч і відразу йде обрізка – це наслідок ігрової дисципліни, майстерності. Футбол – гра проста, потрібно знайти свого партнера. А в нас одні втрати, й більшу частину часу ми грали у відборі. Але така в нас група, з хорошими командами. Приємно, що є конкуренція, в якій будуть зростати як наші футболісти, так і того ж «Дніпра». Від цього виграють усі, але сьогодні ми програли.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер