Сергій СИДОРЧУК – «Колективний портрет»

Сергій СИДОРЧУК – «Колективний портрет»

Прем'єрний поєдинок у гостях проти Білорусі (2:0), зіграний 9 жовтня 2014 року вийшов для новачка феєричним, адже він не тільки впевнено увійшов у другому таймі в гру, але і відкрив з передачі Андрія Ярмоленка рахунок своїм голам у збірній України.

Наступний матч із Македонією потужний півзахисник (зріст 189 см, вага 80 кг) вже почав у стартовому складі і завдяки забитому їм переможного голу вписав своє ім'я в історію національної дружини, так як до нього нікому не вдавалося забити в двох стартових матчах поспіль.

Сам Сергій так згадує той період у збірній країни: «Так, я тільки мріяв, напевно, про такий дебют. Виходив з такою установкою, як, в принципі, і в «Динамо» граю. Якраз перед тими матчами з Білоруссю і Македонією ми обіграли «Стяуа» та «Шахтар», що додало мені впевненості. Очевидно, помітили це і тренери збірної. Виходячи на поле в Борисові за рахунку 0:0, я чітко розумів, чого від мене чекали - вриватися у вільні зони. А те, що забив? Так, не без частки везіння, але все в житті потрібно заслужити».

Всього в матчах відбору та плей-офф він виходив на поле сім разів (492 хвилини) і забив два голи.
На думку наших збірників Сидорчук найскромніший футболіст в нашій команді, що власне він і не приховує: «Я не можу сказати, що наділений якимось особливим футбольним даром. Все, чого я поки досяг, здобуто за рахунок характеру і завзяття. Швидкісна техніка? Так, безумовно. У цьому, до речі, і мої приховані резерви. Серйозно займаюся, щоб підтягти її».

У чому ж, на думку Сергія лежить шлях до гідного виступу у Франції: «Мені здається, гра з кожним роком стає все більш агресивною. Тому, викладаючись, проявляючи настрій та волю до перемоги, виявляючи спортивну агресію, ти отримуєш більше шансів на успіх».

А ось, яким в «колективному портреті» постає Сидорчук на думку вболівальників.

Станислав Малюченко 

Мне нравится Сидорчук. может раньше в звездные полузащиты он бы не попал, но сегодня он должен быть в основе всегда. Нравится, что проблесками и периодами он напоминает наших культовых полузащитников. ДК, кроме атлетизма и всегда славилось изящными полузащитниками: неожиданный пас в разрез, спортивное сложение, видение поля - светлая голова. Вижу в нем иногда движения Мунтяна, Буряка, Колотова, Яковенко. Если все сложится - вырастет на тот уровень.

malenkiy_kustik

Матч против Белоруси, а по игре, наверное, интенсивность работы.

gary__mart

Ждем больше мощных, красивых голов, как забивал «Черноморцу» и «Говерле».

Татьяна Хоменко

Перші матчі гуляв добре, а потім розслабився. У футболі розслабклятися не можна.

andrey_zakharchenko15

На подстраховке то, что нужно, вдруг что-то случится с Ротанем, Рыбалкой или Степаненко - Сидорчук первый на подмену.

f.a.v.a.a

Сидорчук, Рыбалка в основе.

Татьяна Мартынюк

Мне кажется, что Сидорчук очень спокойный, уверенно играет на поле, позитивный динамовец. Хочется, чтобы в дальнейшем только прибавлял в игре, ну и пусть минуют травмы.

Артем Глазов

Пам’ятаю його дебютний матч за збірну в тому ж матчі забив гол. Бажаю забити на Євро і привезти футболку мені!

Данил Фоменко

Я теж із Запоріжжя і хочу побажати Сергію побільше голів на Євро и гольових передач на Коноплянку і Ярмоленка.

sushynskyy_

Просто хороший футболист, удачи ему)

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

* коментарі наведено мовою оригіналу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер