Робота гарному настрою не заважає

Робота гарному настрою не заважає

Йдучи на ранкове тренування, погляди гравців були направлені на сусіднє поле, на якому займався польський футбольний клуб «Погонь». Найбільш уважно за тренуванням поляків стежив їхній співвітчизник Томаш Кендзьора.

Роботи у футболістів сьогодні було досить багато. На ранковому занятті, яке носило більш відновлювальний характер, після розминки та розтяжки розпочалася вправа, у якій гравці зобов’язані були грати та забивати виключно головою.

Згодом гравці були поділені на три групи і відточували свою техніку утримання м'яча в повітрі під час гри в тенісбол. До слова, ця гра - одна із найулюбленіших для гравців, але поступатися тут ніхто не любить, тому боротьба точиться за кожний м’яч.

Найбільше очок за сумою двох вправ отримали гравці в зелених манішках, саме їх із комфортом доставили до роздягальні їхні партнери по команді, яким цього разу пощастило менше. У будь-якому разі абсолютно всі гравці покидають футбольне поле з посмішкою на обличчі.

Увечері на полі стало значно прохолодніше, але тільки не нашим футболістам. Допомогла їм у цьому дуже інтенсивна робота протягом усього вечора.

Вечірнє тренування, після декількох хвилин гри у квадратах, було присвячене тактичним вправам, орієнтованим на гру в обороні та атаці. Тут уже було не до жартів. Варто відзначити, що хлопці впоралися зі своєю роботою на відмінно. Щоправда, це тренування забрало чимало сил.

Наступна вправа була також орієнтована на завершення атак, гравці організовували випади 1 проти 2, та 3 проти 4. Після цього слідувала, уперше на цьому зборі, двосторонка на все поле, а на завершення тренерський штаб запропонував своїм підопічним провести бігову роботу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер