Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Лоренцо Інсіньє

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Лоренцо Інсіньє

Безумовно, такою зіркою в «Наполі» є посунутий уліво гравець групи атаки Лоренцо Інсіньє.

Мініатюрний випускник академії «партенопейців» (зріст 163 см, вага 59 кг), який отримав за свою неабияку майстерність прізвисько Il Magnifico (Чудовий), після обкатки у «Фоджі» та «Пескарі», починаючи з сезону 2012/13, міцно застовпив за собою місце у стартовому складі рідного клубу.

На даний момент, включаючи два поєдинки в поточному сезоні, він зіграв у Серії А 133 матчі, забивши в них 22 голи. Більшу частину з них, 12, він поклав у ворота суперників у минулому сезоні, який став, безумовно, наразі найкращим у його ігровій кар'єрі, адже, окрім цього, він ще й віддав 10 гольових передач!

24-й номер неаполітанського клубу, який брав участь у складі збірної Італії на чемпіонаті світу 2014 у Бразилії та Євро-2016 у Франції, у своєму «Наполі» почувається в тактичній розстановці 4-3-3 на лівому фланзі атаки, немов риба у воді. У маленьких, міцно складених футболістів, зазвичай, дуже швидкі й міцні ноги, що дозволяє їм легко та впевнено йти у дриблінг, а при втраті м'яча відразу вступати, причому небезуспішно, в боротьбу за його повернення. Інсіньє саме такий. Він також може зміщуватися до центральної зони для того, щоб завдати разючого удару або вивести партнера на гольову позицію.

У майбутньому матчі Ліги чемпіонів саме за цим гравцем потрібне, що називається, стежити особливо пильно, а от чи зможе впоратися з ним його візаві з нашого клубу, яким, швидше за все, стане Микола Морозюк, покаже лише сама гра.

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Фаузі ГУЛАМ

Каліду КУЛІБАЛІ

Рауль АЛЬБІОЛЬ

Ельсеїд ХІСАЙ

АЛЛАН

Марек ГАМШИК

ЖОРЖІНЬЙО

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер