Свято на нашій вулиці

Свято на нашій вулиці

У ніч із неділі на понеділок Київ, здавалось, не спав цілу ніч. День міста, Трійця і, звичайно, перемога улюбленої команди у фіналі Кубку України! Такого святкування столиця не бачила уже давно.

Приблизно через час після фінального свистку динамівці вийшли із роздягальні та дружно пішли до клубного автобусу. Приймали привітання, роздавали інтерв'ю та автографи, фотографувались. У цей же час тисячі уболівальників із НСК «Олімпійський» переходили у район Бессарабської площі, де у розпалі гримів святковий концерт. До слова, «бессарабські ворота» виявились того вечора вдалими для динамівців. Саме у них влетіли переможні м'ячі Клебера та Гусєва.

Рівно о 22.00 керівництво, тренери та гравці «Динамо» вийшли на святкову сцену. Понад сто тисяч глядачів скандували «Динамо! Динамо!», «Київ!», «Чемпіони!». Ведучому вечора доводилось робити тривалі паузи, перш ніж продовжити церемонію вшанування. Під футбольну класику «We Are The Champions» динамівці дружньо взялись за руки та співали в унісон із уболівальниками.

Президент Ігор Суркіс та головний тренер Анатолій Дем'яненко у своїх зверненнях підкреслили значимість перемоги у рік 80-річного клубного ювілею, а також великий внесок уболівальників. «У команди були успішні ігри, були і не дуже. Але завжди поруч знаходились ви, дорогі друзі. Зараз нам дуже приємно розділити радість. Спасибі вам!» - сказав головний тренер «Динамо».

Під яскравий феєрверк динамівці подарували вболівальникам футболки та вирушили…продовжувати святкування в одному із нічних клубів. Вони цього служили! 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер