Попрощалися ненадовго з Марбельєю

Попрощалися ненадовго з Марбельєю

Причому, не лише через упевнену перемогу та продемонстровану добротну, як для нинішнього етапу підготовки, якість гри.

Футболістам після 19 днів першого тренувального циклу Олег Блохін надав три вихідних дні!

Право вільного вибору

Тренери дали можливість підопічним самим обирати, де проводити законні міні-канікули. Одні вирішили залишитися в Іспанії, тут, біля морського узбережжя, встановилася чудова погода. Інші повернулися до морозного, але від цього не менш близького серцю Києва. До слова, з легіонерів це Браун Ідейє та Джермейн Ленс. Були й ті, хто поїхав на три дні до рідних країв. Мігель до близького Лісабону, Александар Драгович до Відня, Лукман Аруна до Монте-Карло. Не до відпочинку генеральному директору клубу Резо Чохонелідзе, наступного тижня у Швейцарії в штаб-квартирі УЄФА на нього чекають важливі зустрічі та наради.

Старт другого збору 5 лютого

Єдина умова – в обід 5 лютого всі футболісти мають зібратися в іспанській Марбельї, на початок другого тренувального збору.

У його рамках, окрім щоденних тренувань, заплановане проведення п'яти контрольних матчів. На сьогоднішній день ми маємо підтвердження та повідомляємо вам про чотири з них:

8 лютого – «Легія» (Польща)

9 лютого – «Ельфсборг» (Швеція)

12 лютого – «Малага» (Іспанія)

13 лютого – суперник уточнюється

16 лютого – «Гуанчжоу» (Китай)

17 лютого «Динамо» повертається до Києва, де за три дні, 20 лютого, проведе перший офіційний матч у 2014 році, в 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської «Валенсії».

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер