Підготовку команди до матчу з «Дніпром» доручено Олексію Михайличенку

Підготовку команди до матчу з «Дніпром» доручено Олексію Михайличенку

Не змінила плани тренера і перемога в Лізі чемпіонів над загребським «Динамо».

У четвер вранці динамівці зібралися на базі в Кончі-Заспі, розбившись на дві групи і отримавши від тренерського штабу програму роботи. Футболісти, які грали в середу проти Загреба, провели відновлювальні процедури, всі інші - повноцінне тренування.

Більш насиченою в розкладі «біло-синіх» виявилася п'ятниця. Опівдні Олег Блохін провів теоретичне заняття і «розбір» гри найближчого суперника, дніпропетровського «Дніпра», а ввечері відбулося тренування. У ній взяли участь два воротарі та 20 польових футболістів. Одужали і готуються до матчу з «Дніпром» Айіла Юссуф і Мілош Нінкович.

На жаль, відчувши нездужання, головний тренер був змушений звернутися до лікарів, які, діагностувавши гіпертонічний криз, помістили Олега Блохіна на стаціонарне лікування до клініки «Борис».

Підготовку команди до гри з «Дніпром» доручено Олексію Михайличенку (на фото в центрі).

Сьогодні, в суботу, динамівці проведуть останнє перед матчем з «Дніпром» тренування, а о 19:00 вилетять до Дніпропетровська.

Поєдинок 11-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Дніпро» - «Динамо» відбудеться 7 жовтня, в неділю, на «Дніпро-Арені». Початок о 17:30.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер